Maatschappelijke diensttijd

Zoek je een leuke organisatie voor je maatschappelijke diensttijd? Een plek waar je de ruimte en de tijd krijgt om je talenten te ontdekken? Kies voor een onvergetelijke invulling van de maatschappelijke diensttijd. Maak een droom waar en anderen blij. Een ervaring voor het leven!

The Dream Challenge

Word je blij van een groot voetbaltoernooi in je buurt? Bouw je graag een feest voor de ouderen in jouw stad? Altijd al gedroomd van een autoloze straat? Tijdens The Dream Challenge maak je het samen in een duo waar. In je vrije tijd ga je een leuke uitdaging aan. Je kiest zelf wát, hoe en wanneer.

The Dream Challenge #1 De Start

Vrijwillig Traineeship op Het Westerhonk in Monster

Op Het Westerhonk in Monster kun je deelnemen aan het Vrijwillig Traineeship. Ben je tussen de 16 en 25 jaar? En heb je bijvoorbeeld een tussenjaar of ben je tijdelijk gestopt met je opleiding? Het traineeship biedt je de mogelijkheid om binnen een half jaar nieuwe vaardigheden te ontwikkelen bij 3 verschillende maatschappelijke organisaties en tegelijkertijd iets te betekenen voor een ander.

Lees meer over de traineeship

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw vacature alert
Terug naar boven