Sadia werkt vanuit haar hart. Wat is jouw manier?

Werken bij 's Heeren Loo

Bij ’s Heeren Loo krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Werken bij ’s Heeren Loo in de gehandicaptenzorg is leuk en uitdagend. Elke dag is een beleving. Hoe vul jij je werk en leven graag in?

Begeleider

Wil je ontdekken op welke manier jouw begeleiding waardevol is? Met jou kijken we naar de mogelijkheden.

Lees verder

Behandelaar

Als behandelaar bij ’s Heeren Loo doe je ertoe. Je behandelt, adviseert en draagt bij aan kwaliteit van zorg. Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Lees verder

Management en ondersteuning

Doe je graag betekenisvol werk? Bij ons kun je alle kanten op. Van ICT tot HRM. Van Facilitaire dienst tot Innovatie.

Lees verder

BBL en BOL bij 's Heeren Loo

Leer je graag in de praktijk? Combineer dan werken en leren bij ’s Heeren Loo. Dit kan als je een BBL traject/deeltijdopleiding volgt en ook als je ee...

Lees verder
vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo

Vrijwilligerswerk

Wil jij iets extra’s betekenen in het leven van mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking? Bekijk de mogelijkheden voor vrijwilli...

Lees verder

Gezinshuis

Denk je erover om een gezinshuis te starten? En wil je weten wat hier allemaal bij komt kijken? Je ontdekt het hier.

Lees verder

Voor cliënten: leren, werken en dagbesteding

Wil je graag werken bij een bedrijf, actief bezig zijn of nieuwe dingen leren? Dat kan bij 's Heeren Loo.

Lees verder

Open sollicitaties

Het kan natuurlijk best dat je op dit moment geen vacature kan vinden die bij je past. Terwijl je toch graag bij 's Heeren Loo wil werken. Stuur dan e...

Lees verder

Digitale keten

Interesse in een functie in digitalisering en IT in de zorg? Werk waarin jouw kennis en ervaring bijdragen aan een beter leven voor onze cliënten?

Lees verder

Werken in de zorg bij ’s Heeren Loo

Bij ’s Heeren Loo krijg je alle ruimte en vrijheid om mensen met een beperking te ondersteunen. Op jouw manier en met jouw talenten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met gedreven collega’s en experts. Je inspireert elkaar en je leert van elkaar. 

Samen zorgen we voor een goed leven en mooi werk voor mensen met een beperking. En het leuke is: geen dag is hetzelfde. Je maakt altijd wel iets mee. Je ontwikkelt je in je vak. Daar helpen we jou bij, met oog voor thuis.

Wat is jouw manier?

Werken bij ’s Heeren Loo is leuk. Geen dag is hetzelfde. En je geeft zelf inhoud aan je werk. Op de manier die bij jou past. Laat je inspireren door de verhalen van Joost, Sadia, Mark en Jasmien.

Joost vertelt

"Als ik aan het einde van mijn werkdag het verschil heb kunnen maken voor een cliënt, dan ben ik het meest trots. Het belangrijkste als begeleider is verbinding maken met de cliënt. Je werkt schouder aan schouder en gaat samen voor 100%. En daardoor bouw je echt een band met ze op. Dát maakt het verschil. Ik werk al 19 jaar bij 's Heeren Loo en kom nog steeds elke dag met een grote glimlach thuis van mijn werk."

Lees meer

Sadia vertelt

"De doelgroep waar ik mee werk wordt soms als "moeilijk" gezien, maar ik vind hen vooral heel bijzonder. Ze hebben vaak veel meegemaakt en zijn vastgelopen binnen andere instellingen of thuis.
Ik ben van mening dat deze jongeren er zelf ook niet om gevraagd hebben. En als ik een klein beetje kan bijdragen aan een zo normaal mogelijk leven, dan ben ik gelukkig. Juist dat geeft me energie en kracht."

Lees meer

Mark vertelt

"Het is belangrijk dat je jezelf blijft bij de cliënten. Want cliënten met een ernstige verstandelijke beperking gaan echt uit van gevoel. En hoe echter je bent, hoe beter je een band met hen kan opbouwen. En bij de één gaat dat snel en bij de ander duurt dat een jaar. Ik word altijd heel vrolijk van de cliënten en kom ook altijd enthousiast thuis van mijn werk. En dat is uiteindelijk waar je het voor doet."

Lees meer
Meer bekijken

Wil je meer weten over werken bij ’s Heeren Loo?

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12.00 tot 12.30 een specifiek thema in onze livechat op Facebook. En heb je tijdens deze livechat vragen? Dan beantwoorden we die meteen!

Mis nooit meer een vacature!

Als je een mooie baan zoekt, wil je natuurlijk geen vacature missen. Hoeft ook niet. Laat je gegevens en voorkeuren achter en je ontvangt steeds de nieuwste vacatures.

Maak jouw vacature alert