Leren, werken en dagbesteding voor cliënten

Wat vind je leuk? Wat kun je? En wat wil je leren? Deze vragen stellen we aan iedereen die bij ons op zoek is naar een fijne daginvulling. Dat vinden we belangrijk. Want leuk werk is goed voor je zelfvertrouwen en maakt je leven fijner. Er is van alles mogelijk, zoals werken in de keuken, de winkel, het groenonderhoud, in een atelier of een productielokaal. Of snoezelen of rijden op een huifbed. Afhankelijk van je mogelijkheden kun je werken op een dagbestedingslocatie of in een echt bedrijf.

Jongen werkt bij supermarkt

Werken bij een bedrijf/jobcoaching

“Ik werk als vakkenvuller en schoonmaker bij de supermarkt. Dat vind ik heel leuk. Mijn collega’s zijn aardig. Ook help ik klanten. Supergaaf.”

Lees verder

Actief bezig zijn

“Ik werk in het bos. Dat vind ik leuk, er is altijd wat te doen. Bomen zagen, takken opruimen en paden weer mooi maken. Samen met de andere jongens.”

Lees verder

Werken voor klanten

“Hoe meer mensen, hoe meer vreugd!’ zeg ik altijd. Ik heb 5 collega’s. Meestal werk ik zelfstandig. Ik praat met klanten. Dat vind ik leuk!”

Lees verder

Mooie dingen maken

“Ik schilder en boetseer bij atelier en cadeauwinkel 'Orsjieneel’. Het liefste werk ik met papierpulp. Ben supertrots op de mooie dingen die ik maak!”

Lees verder

Productiewerk doen

“Bij ons op de Postkamer komt alle post binnen. Ik zorg dat de post in het goede bakje komt. We bezorgen de post samen met de begeleiding.”

Lees verder
Jongen kijkt naar bubbels

Dingen ervaren

Jordy raakt met zijn hand het beeldscherm aan. Daardoor veranderen vormen en kleuren. Hij probeert nieuwe dingen uit. Het houdt hem geboeid en actief.

Lees verder

Nieuwe dingen leren

“De lessen over het voer van de dieren vond ik goed. Ik let nu goed op hoeveel voer ik ze geef. En ik ben trots op mijn diploma. Wie had dat gedacht!”

Lees verder

Vacaturebank voor cliënten

Wat vind je leuk? Wat kun je? En wat wil je leren? Deze vragen stellen we aan iedereen die bij ons op zoek is naar een fijne daginvulling.

Lees verder

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over leren, werken en dagbesteding bij 's Heeren Loo? Of heb je een andere vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op