Onze belofte en visie

“Met alles dat wij weten en kunnen zetten wij ons in voor de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking en hun verwanten, zodat zij een zo goed mogelijk leven leiden.” Met deze missie en onze visie en kernwaarden als basis maken we afspraken hoe we dat gaan doen. Die vind je terug in onze Koers en hoe wij samen aan de kwaliteit van zorg werken.

Missie, visie, kernwaarden

's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen.

Lees verder

Onze koers

De samenwerking in de driehoek cliënt - verwant – zorgprofessional is de basis van onze koers: het is het kloppende hart van onze organisatie.

Lees verder

Onze visie op huisvesting

Een optimale omgeving om te wonen, werken, leren en ontspannen voor cliënten; daar werken we aan, samen met cliënten, verwanten en zorgmedewerkers.

Lees verder

Onze visie op digitalisering

Bij ’s Heeren Loo denken wij elke dag na over hoe digitale middelen het leven van onze cliënten beter kunnen maken, het werk van onze medewerkers mooi...

Lees verder

Zo werken wij

We stemmen de begeleiding en behandeling van mensen met een beperking af op hun vragen en wensen.

Lees verder

Sturen op kwaliteit

Kwalitatief goede zorg leveren, daar wordt de cliënt beter van. De vraag die we de cliënt, zijn verwant en onszelf dan ook voortdurend stellen is: doe...

Lees verder

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op