Adres en contact
Zonnelaan 4
2201 ZW Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding Zonnelaan in Noordwijk
Zonnelaan 4

Werk of dagbesteding

De hand van de behandelaar gaat over je linkerarm, van je schouders tot je handen. Haar andere hand blijft op je schouder rusten. Ze herhaalt de strijkende beweging langzaam en aandachtig. Dat voelt prettig. “Is het fijn?” vraagt ze. Dat kan ze eigenlijk al zien aan je glimlach, en je maakt een rustig en blij geluid. Haar handen bewegen naar je andere schouder, hier blijft ze even stilstaan. Dan strijkt haar hand over je rechterarm. Het is heerlijk om met Shantala-massage rustige aandacht te krijgen. Je maakt contact en voelt je ook echt gewaardeerd. Bij de Zonnelaan mag je zijn zoals je bent, wat fijn.

In het kort

Mensen met een ernstige meervoudige beperking zijn welkom in (EMB)Dagcentrum Zonnelaan voor dagbesteding. Daar is ook dagbesteding voor mensen met licht moeilijk verstaanbaar gedrag. Per lokaal kunnen 12 mensen meedoen onder begeleiding van 2 activiteitenbegeleiders. Je kunt bij ons snoezelen, beauty farmen en een Shantala-massage krijgen of muziek en creatieve activiteiten doen. Ook kun je lekker bewegen. 

Contact maken is een belangrijk onderdeel van de dagbesteding. Daarin moedigen we jou aan. Ons doel bij de activiteiten is dat je je eigen keuzes kunt maken en je eigen vaardigheden zoveel mogelijk in stand houdt. We werken met een vast dagprogramma, waarbij rust en activiteit in balans zijn. De activiteiten zijn zowel individueel als groepsgericht. Je bent bij ons de hele dag welkom, je kunt ook mee lunchen. Na de lunch kun je even rusten.

De woning

Dagcentrum Zonnelaan is een gebouw zonder trappen. Er zijn 4 lokalen, een grote centrale hal, een snoezelruimte en een grote tuin met schoolplein die kan worden afgesloten. Aan de hal grenzen een badkamer en 3 toiletruimtes en er is een lunchruimte voor personeel. De badkamer heeft een tilsysteem en linobed. Het gebouw is toegankelijk met een rolstoel.

De omgeving

De Zonnelaan ligt in een rustige omgeving met weinig verkeer aan de rand van het woonzorgpark Willem van den Bergh. De Zonnelaan is een doorgaande ringweg die alleen druk is rond de tijden dat de dagbesteding begint of eindigt. De dagbesteding staat tegenover het buitenbad, vlakbij de ingang naar de Duinzone. In de wijk zit een Spar (supermarkt), poli, tandarts, mondhygiëniste, fysiotherapeut, logopedie, etc. Aan de westkant van de wijk is de Duinzone met paarden en een kinderboerderij, waar je heerlijk kunt wandelen en iets kunt drinken. 

Voor wie

Op Dagcentrum Zonnelaan zijn mensen met een ernstige meervoudige beperking welkom voor dagbesteding. De samenstelling van de groep is gevarieerd: mannen en vrouwen, volwassenen en ouderen. De activiteiten op dagcentrum Zonnelaan zijn afgestemd op de deelnemers. 

Openingstijden

Het dagcentrum is 5 dagen per week geopend van 9.00 tot 17.00 uur en gesloten op feestdagen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op