Adres en contact
Witte Paal 208
1742 LA Schagen
Contact opnemen Direct aanmelden

't Oude Ambacht in Schagen
Witte Paal 208

Werk of dagbesteding Winkel

Weer een dagje werken bij ’t Oude Ambacht! Elke keer als je de bakkerij binnen loopt word je verrast door heerlijke geuren. De broodjes voor vandaag staan al in de oven. Je doet je schort om en gaat aan de slag!

In het kort

Op het industrieterrein in Schagen is bakkerij ’t Oude Ambacht gevestigd. In deze bakkerij werken mensen met een verstandelijke beperking. Iedereen doet wat hij/zij kan. Dit kunnen ook kleine deeltaken zijn. Samen met het team zorgen wij ervoor dat er elke dag verse broodjes en lekkernijen voor u klaar staan!

De Bakkerij

De Bakkerij is gevestigd op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich een dagbestedingsruimte en een kantine. Er is geen lift aanwezig in het gebouw.

Omgeving

De woningen zijn gevestigd in de gemeente Schagen, gelegen tussen de steden Den Helder en Alkmaar. Schagen is ruim en open opgezet en er heerst een rustige sfeer. Het centrum van Schagen is ook goed te bereiken en kent veel voorzieningen zoals cafetaria’s, winkels en supermarkten. Een dagje naar de kust? Dan zit je in Schagen ook goed. Met de auto ben je er in 15 minuten.

Schagen heeft een eigen station met treinen richting Nijmegen Centraal, Den Helder en Maastricht. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen naar de bakkerij.

Voor wie?

In de bakkerij werken mensen met een lichte verstandelijke beperking. Lijkt jou het leuk om in een echte bakkerij te werken en wil je jezelf verder ontwikkelen? Neem dan contact met ons op!

Contact

’t Oude Ambacht
Witte Paal 208
1742 LA Schagen
Bakkerij.skagerrak@sheerenloo.nl

Bekijk dagbestedingslocaties in de buurt

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op