Adres en contact
Ritthemsestraat 108a
4389 TE Ritthem
Contact opnemen Direct aanmelden

Houtvakwerk in Ritthem
Ritthemsestraat

Werk of dagbesteding

Maak jij graag dingen van hout? En ben je handig met gereedschap, spijkers en schroeven? Werk je graag nauwkeurig en wil je alles leren over houtbewerking? Dan zit je bij ons op de juiste plek. We maken tuinmeubelen, bierkratjes voor een kleine brouwer en kinderspeelgoed

In het kort

Houtatelier Vakwerk werkt in opdracht van ondernemers en particulieren. Onze begeleiders zijn echte vakmensen die jou graag alles leren over houtbewerking. Met veel geduld leren ze je hoe je het juiste gereedschap moet gebruiken. Ze laten je zien hoe je veilig hout zaagt en schuurt, en dingen in elkaar zet. Dat kan met lijm, spijker of schroeven. We maken stoere tuinmeubelen maar ook leuk speelgoed voor kinderen. En ga jij houten bierkratjes maken die gevuld worden met bier van een Zeeuwse brouwer? Dan kan het zomaar gebeuren dat ze het hele land doorgaan met de pakketpost.

Bij ons komen werken

Het is nooit saai bij ons. Ben jij op zoek naar afwisselend werk en werk je graag met hout en gereedschap? Kom dan bij ons werken.

Locatie en bereikbaarheid

Houtatelier Vakwerk staat vlak naast de afrit Ritthem van de A58 richting Vlissingen.
Er is een bushalte vlakbij en voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw. Je kan ook gebruik maken van onze pendeldiensten naar de woonlocaties.

Contact

Neem voor meer informatie contact op: 0118-477169

Neem contact op