Adres en contact
Uitvaltij 9-11-13-15
2201 WL Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Wonen in een woongroep met begeleiding in Noordwijk
Uitvaltij 9-11-13-15

Wonen

Zo, wat heb jij hard gewerkt vandaag op de dagbesteding. Je hebt dus wel behoefte om even te zitten, en lekker tv te kijken. Het is best druk in de woonkamer, dus je wilt je graag even terugtrekken in je kamer. Fijn dat dat kan, en dat jij ook je eigen tv hebt. Na een uurtje zet je de tv uit en loop je rustig naar beneden voor het eten dat de begeleiding weer met veel zorg gemaakt heeft. Boerenkoolstamppot, jouw favoriete winterkostje. Aanvallen maar!

In het kort

De Uitvaltij in Noordwijk is een woongroep met 24-uurs begeleiding. We vinden een huiselijke sfeer belangrijk op de woongroep. Om hiervoor te zorgen, eten we samen en drinken we gezellig koffie of thee. We houden rekening met wensen van jou en jouw familie. We werken met de methode Op Eigen Benen, wat inhoudt dat jij altijd jouw eigen keuzes mag maken. Zo kun jij je ontplooien, en wij houden hierbij rekening met jouw grenzen. De begeleiding bestaat uit een vast team dat al langere tijd op deze locatie samenwerkt. In totaal is er op Uitvaltij 9-11-13-15 ruimte voor achttien mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

De woning / het gebouw

De woningen zijn rijtjeshuizen. Je hebt hier je eigen slaapkamer en je deelt meerdere badkamers met elkaar. Er is een mooie keuken, een gezellige gemeenschappelijke woonkamer en een grote tuin op het zuiden. In de woonkamer is een vaste internetaansluiting en er is televisie. In je eigen kamer kun je ook een privé-aansluiting krijgen voor internet en televisie.

Veilige omgeving met goed contact

De woning ligt middenin de gezellige woonwijk het Vinkenveld in Noordwijk net voornamelijk rijtjeshuizen. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. We kunnen goed opschieten met de buren. De woning ligt aan een rustige straat met weinig verkeer en tegenover een basisschool en een kinderopvang. Aan de achterkant van de woning is een grote tuin, daarachter is een klein speelterrein.
In de buurt zijn onder meer een supermarkt, kapper en verschillende winkels. Het busstation ligt op loopafstand. De ‘s Heeren Loo locatie Willem van den Bergh ligt op een kwartier lopen. Bewoners van het Uitvaltij kunnen ook gebruikmaken van de voorzieningen daar, zoals poliklinieken en dagbestedingen.

Dagbesteding in de buurt

De bewoners van de woongroep gaan naar allerlei dagbestedingen, zoals dagbesteding Paspartoe en industrieel werken aan de ‘s Gravendijk bij Keyserswey.

Voor wie

De woning is bedoeld voor cliënten vanaf achttien jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, soms met moeilijk verstaanbaar gedrag. Het is een groepswoning waarin we samen leven, momenteel wonen hier achttien volwassenen. Een aantal mensen krijgt ondersteuning bij het douchen en aankleden en eten. We begeleiden jou vooral op het gebied van zelfstandigheid, wij willen dat jij zelf de dagelijkse dingen kunt (blijven) doen. 

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact
met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op