Adres en contact
Trommelhof 9-10
2201 ZX Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een woongroep in Noordwijk
Trommelhof

Wonen

Je kijkt naar boven. De blaadjes van de wilgen glinsteren in de zon. De takken wiegen zachtjes in de wind. Je bent in de belevingstuin met je begeleider. Jullie lopen naar de rozentuin, wat ruikt dat heerlijk. Je snuift uitgebreid de geur op.
Door jouw verstandelijke beperking begrijp je de wereld om je heen niet zo goed. Daarom vind je het heel fijn om in de natuur te zijn. Want daar kun je pas helemaal jezelf zijn. Ook merk je er niet zo dat je ouder wordt, buiten zijn is als een soort verjongingskuur voor je. Op jouw woning aan de Trommelhof doen ze daarnaast erg hun best om het je naar de zin te maken. Er is altijd een spelletje om te doen of een kopje koffie om te drinken. En soms help je samen met de begeleiding met het opruimen van de borden.

In het kort

Heb je een ernstige verstandelijke beperking? En zoek je een woning met 24-uurs begeleiding? Dan zijn de woongroep Trommelhof 9 of 10 in Noordwijk, locatie Noordwijkerduin / Willem van den Bergh iets voor jou. Op nummer 9 wonen ouderen en op nummer 10 jongeren. We willen jou graag ondersteunen in wat jij belangrijk vindt. Als jij het aankunt, geven we jou altijd de ruimte om zelf keuzes te maken. Wij begeleiden jou met respect en zorgen voor een goede en veilige sfeer op de woning.

Indeling van de woonruimtes

De woonruimtes zijn ruim, licht en van alle gemakken voorzien. In beiden woningen is een gezamenlijke huiskamer en iedere bewoner heeft zijn eigen slaap- en badkamer. Op nummer 10 is ook een tuintje.

De omgeving: het woonzorgpark

De woning staat op het woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijkerduin. Dit woonzorgpark ligt in een groene omgeving dichtbij het strand. Er zijn veel voorzieningen: van kinderboerderij, belevingstuin tot een snoezeltheater, het is hier allemaal te vinden. Ook zijn er mogelijkheden voor dagbesteding. Noordwijkerduin is goed te bereiken met het openbaar vervoer; dichtbij de ingang van het park staat een bushalte.

Voor wie

Trommelhof 9 is voor ouderen met een ernstige verstandelijke beperking, dit is een rustige groep. Trommelhof 10 is voor jonge mensen tussen de 18-35 met een ernstige verstandelijke beperking met autisme en/of moeilijk verstaanbaar gedrag. Deze groep heeft veel structuur nodig. Je begeleider gaat met je mee naar de dagbesteding DAC-Trom. 

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op