Trainingswoning Monster LVB Westland
Adres en contact
Goudenregenstraat 121
2681 GH Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Trainingswoning zelfstandig wonen binnen gemeente Westland
Goudenregenstraat 121 in Monster

Wonen Jeugd Begeleiding

In het kort

Goudenregenstraat 121 is een trainingswoning waar je samen met 4 andere jongeren of jongvolwassenen van 18 tot en met 30 jaar woont. Alle jongvolwassenen hebben een licht verstandelijke beperking. Overdag ga je naar een zinvolle daginvulling, zoals school, werk of dagbesteding. Begeleiding is aanwezig op afstand. Zo leer jij om hulpvragen uit te stellen om steeds zelfstandiger te worden. Samen werk je toe naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

Zelfstandig wonen samen met leeftijdsgenoten

De woning bestaat uit drie verdiepingen, waar in totaal 4 (jong)volwassenen kunnen wonen. Het is huiselijk, ruim en modern ingericht. Er wordt gericht op geleerde praktische en sociale emotionele vaardigheden te behouden. Vanuit de methodiek competentiegericht werken worden jongeren geholpen met het opdoen van succeservaringen.

De begeleiding wordt vormgegeven vanuit het team Goudenregenstraat 121-125. Zij zijn dagelijks aanwezig; maandag tot en met vrijdag van 7.00-10.00 en 16.00-23.00 en op zaterdag en zondag van 7.00-23.00 uur. ’s Nachts zijn er twee slaapdiensten aanwezig.

Trainingswoning in Monster

Locatie Goudenregenstraat staat aan de rand van het gezellige dorp Monster. De woning staat aan een rustige straat. Het centrum en het strand liggen op 10 à 15 minuten lopen. De woning is goed te bereiken via het Openbaar Vervoer. Op 5 minuten lopen ligt een bushalte.

Voor (jong)volwassenen met een LVB

Ben je (jong)volwassen (18 tot 30 jaar) en heb je een lichte verstandelijke beperking? En ben je gemotiveerd om op een van de woningen te wonen en te trainen richting zelfstandigheid? Dan is wonen op de Goudenregenstraat misschien iets voor jou. Je woont samen met andere (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek, zoals ADHD en/of hechtingsproblematiek. Daarnaast heeft iedere (jong)volwassene overdag een zinvolle daginvulling, zoals school, werk of dagbesteding.

Andere woningen op de Goudenregenstraat

  • Goudenregenstraat 123 en 125 trainingswoning voor (jong)volwassen (18 tot 25 jaar) met een lichte verstandelijke beperking die graag zo zelfstandig mogelijk willen leren leven.
  • Goudenregenstraat 127 huiselijke groepswoning voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking die in eigen tempo werken naar zelfredzaamheid

Klantcontact Monster

Wil je meer weten over zelfstandig wonen in Monster? Bel ons: 088-0364050 of mail naar klantcontact.monster@sheerenloo.nl.

Neem contact op