Adres en contact
Torenstraat 2-2z
3861 BT Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen in het centrum
Torenstraat 2-2z

Wonen

Elke ochtend begin je de dag met een lekkere koffie en een ontbijtje. Daarna maak je je klaar voor je werk. Je werkt in het centrum, dus lekker dichtbij. Op je werk heb je het altijd erg naar je zin. Na een lange werkdag vind je het fijn om even lekker op de bank te ploffen in je eigen appartement. Meestal ga je ook nog even langs de supermarkt om de hoek. Wat is het toch heerlijk dat je vlakbij het centrum woont!

In het kort

Aan de Torenstraat 2 staat een complex met appartementen. Daar wonen mensen met een verstandelijke beperking die graag op zichzelf willen wonen, maar wel begeleiding nodig hebben. Daarom is er 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiders leren de bewoners zo zelfstandig mogelijk te leven. Als ze dat gezellig vinden, kunnen de bewoners samen met de begeleiders eten of iets te drinken. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of betaald werk.

Woning

Het complex bestaat uit 3 verdiepingen. De 20 appartementen zijn verdeeld over de 1e en 2e verdieping. Op de begane grond is nog een appartement. Hier zit ook een basisschool.
De appartementen hebben allemaal een eigen entree. Ze hebben een oppervlakte van zo'n 55 m2. Elk appartement heeft een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer en een berging. Het gebouw beschikt over een lift.

Omgeving 

De woning staat vlakbij het centrum van Nijkerk. Hier wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Het stadspark ligt op loopafstand. Het centrum van Nijkerk is bruisend met voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s. Ook zijn er dagbestedingslocaties en werkmogelijkheden in de buurt. Het station van Nijkerk is 10 minuten lopen. De treinen gaan richting Zwolle en Utrecht Centraal. 

Voor wie?

De appartementen zijn geschikt voor volwassenen met een verstandelijke beperking die graag zelfstandiger willen worden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op