Adres en contact
Tamboerijnlaan 5-7
2201 ZM Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Noordwijk
Tamboerijnlaan 5-7

Wonen

Je woont nu een paar maanden op de Tamboerijnlaan. Eerst schaamde je je hiervoor, en durfde je niet aan je vrienden te vertellen dat je hier zit. Maar na een tijdje leefde je steeds meer op. Je merkt dat de begeleiding hier echt naar je luistert, en altijd een oplossing zoekt voor jouw problemen. Wel maak je het de begeleiders soms lastig omdat je niet altijd naar hen luistert. Maar gelukkig hebben ze dan toch geduld met je. Je vertelt nu je vrienden trots dat je echt vooruit bent gegaan. Je geeft het misschien zelf niet toe, maar je bent wel beter gaan luisteren. Ook heb je heel veel geleerd over wat er allemaal komt kijken bij wonen. Daarnaast doet het dagritme je goed, bijvoorbeeld het feit dat je op vaste tijden eet en drinkt samen. Wonen op de Tamboerijnlaan heeft jou een stuk doen opknappen!

In het kort

Op Tamboerijnlaan 5-7 staat een twee-onder-één-kapwoning met twee afdelingen/groepen die met elkaar verbonden zijn. Nummer 7 is een gesloten woning. Structuur, duidelijkheid en regelmaat zijn hier heel belangrijk. We werken nauw samen. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om jezelf te ontplooien en houden we rekening met jouw wensen en behoeften. Naast de vaste bewoners van deze locatie is er ook plek voor nood- en crisisopvang. De medewerkers zijn hierin gespecialiseerd.

Twee-onder-één-kap op woonzorgpark Noordwijkerduin

Tamboerijnlaan 5-7 is een twee-onder-één-kapwoning met twee afdelingen die met elkaar verbonden zijn en samenwerken. De bewoners hebben hun eigen woon- en leefgroep en slaapkamer waarbinnen zij zich kunnen terugtrekken. De huiskamers zijn klein, maar overzichtelijk en kijken uit op een doorgaande weg binnen op het woonzorgpark Noordwijkerduin. Niet alle slaapkamers hebben een eigen toilet en dergelijke, maar in de toekomst zal dit wel gerealiseerd worden. Het gebouw is gelijkvloers.

Omgeving: Noordwijkerduin

De Tamboerijnlaan kijkt uit op een doorgaande weg (éénrichtingsverkeer, 15 km-zone) op de hoofdlocatie woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijkerduin. Dit is een park met meerdere locaties voor begeleid wonen, dagbestedingen en vrijetijdslocaties zoals een snoezeltheater en een boerderij. De woning aan de Tamboerijnlaan ligt vijf minuten verwijderd van essentiële faciliteiten zoals werk, vrije tijd, boodschappen, enzovoort. Noordwijkerduin ligt aan de duinen en vlakbij het strand. Vanaf hier loop je zo de duinen in.

Voor wie

In deze groepswoning wonen vooral jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking, met gedragsproblemen. Vaak komen hier ook psychiatrische problemen bij. We begeleiden jou met jouw specifieke vraag. De medewerkers zijn getraind in het begeleiden van jongeren zoals jij.

Wil je meer weten over deze locatie of misschien wil je hier wel wonen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op