Adres en contact
De Zool 60
9201 BL Drachten
Contact opnemen Direct aanmelden

Talentencentrum Het Kompas Drachten
De Zool 60

Werk of dagbesteding

Talentencentrum Het Kompas in Drachten biedt ruimte aan circa 55 cliënten. Je kunt hier terecht voor een leuke en zinvolle dagbesteding. Samen met je vaste contactpersoon maak je een weekrooster en stel je een Samenwerkplan op met jouw persoonlijke doelen. In Talentencentrum Het Kompas kun je deelnemen aan zowel ochtend- als middagactiviteiten. Ook is er gelegenheid om tussen de middag gezamenlijk te lunchen.

In het kort

Bij Talentencentrum Het Kompas kun je terecht voor ondersteuning op het gebied van arbeid, training/vorming en vrije tijd. Vrijwilligers en professionele begeleiders helpen jou om je doelen te bereiken. Jouw wensen en mogelijkheden staan hierbij centraal.

De volgende vragen zijn voor ons belangrijk:

  • Wat wil je leren?
  • Waarbij kun je ondersteuning gebruiken?
  • Waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Welke, misschien nog onbekende, mogelijkheden heb je?

Door mee te doen aan activiteiten train je je vaardigheden, werk je aan je persoonlijke doelen en ontmoet je andere mensen.

Omgeving

Talentencentrum Het Kompas in Drachten is gelegen in een fijne woonwijk in Drachten, op 5 autominuten verwijderd van het gezellige centrum. Naast het talentencentrum vind je speeltuin De Draaikolk.

Bereikbaarheid

Talentencentrum Het Kompas is goed bereikbaar met de fiets of per auto. We beschikken over voldoende parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 10 minuten loopafstand. De N31 sluit aan op diverse uitvalswegen.

Voor wie

In Talentencentrum Het Kompas ben je met zowel een WLZ- als WMO-indicatie welkom. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk hebben we hoog in het vaandel. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

De Zool 60
9201 BL Drachten
088 - 037 92 45

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op