Adres en contact
De Miede/De Spreng 211-212/2 t/m 14
1741 DR Schagen
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding 't Skagerrak in Schagen
De Spreng 2 t/m 14

Werk of dagbesteding

Van een zeepketting tot aan een mooie handgemaakte vaas. Bij ’t Skagerrak wordt er elke dag hard gewerkt om de mooiste producten te maken. Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en lekker creatief aan de slag te gaan? Of wil je toch liever op onze scan afdeling werken? Lees dan snel verder voor meer informatie!

In het kort

Aan De Spreng 2 t/m 14 zit dagbesteding locatie ’t Skagerrak. Er worden op deze locatie diverse producten gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. De producten worden gemaakt van zeep, keramiek, hout, textiel, kralen, en papier. Ook worden er op de locatie potten, vazen en schalen gemaakt. De producten worden verkocht op de dagbesteding locaties.

Daarnaast worden er dossiers van bedrijven gescand en vernietigd. Mensen die het leuk vinden om scan werkzaamheden te verricht, kunnen op deze afdeling terecht.

Gebouw

De dagbesteding zit in een groot complex waar onder andere woonruimtes en een kantoor zijn gevestigd. De dagbesteding heeft drie grote lokalen beschikbaar. Een keramieklokaal, een zeeplokaal en een lokaal voor de scan werkzaamheden. Ook is er een apart gedeelte waar er met kaarsen wordt gewerkt. Daarnaast is er een grote kantine waar we met zijn allen koffie/thee drinken en lunchen. Wij zijn doordeweeks geopend van 9.00 tot 16.00 uur. 

Omgeving

De dagbesteding is gevestigd in de gemeente Schagen, gelegen tussen de steden Den Helder en Alkmaar. Schagen is ruim en open opgezet en er heerst een rustige sfeer. Op loopafstand van de dagbesteding vind je diverse parken en riviertjes waar je heerlijk kunt wandelen. Het centrum van Schagen is ook te voet te bereiken en kent veel voorzieningen zoals cafetaria’s, winkels en supermarkten. Ook is er een muziekschool en een grote bibliotheek. Verder zit je dichtbij de zee. Het is ongeveer een kwartier rijden naar het strand.

Schagen heeft een eigen station. Vanaf onder andere Nijmegen Centraal, Den Helder en Maastricht rijden er treinen naar Schagen. Vanaf het station ben je binnen 10 minuten lopen bij De Spreng. Ook zitten er bushaltes dichtbij de woning en in het centrum van Schagen.

Voor wie?

De dagbesteding is geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. De mensen die bij ons werken vinden het leuk om creatief bezig te zijn of scan werkzaamheden uit te voeren.

Meer dagbestedingslocaties in de buurt

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op