Adres en contact
Slingeraklaan 136-138-140-142-144-146
3544 WE Utrecht
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Utrecht Leidsche Rijn
Slingeraklaan 138 en 144

Wonen

In het kort

De Slingeraklaan is een gerenoveerde woning in Parkwijk, Utrecht. De woning is tijdens de renovatie van alle gemakken voorzien. Op de Slingeraklaan zijn 2 groepen. Een groep op nummer 138 en een groep op nummer 144. In totaal is er plek voor 18 cliënten. 

De cliënten die op de Slingeraklaan wonen zijn tussen de 21 en 58 jaar oud en hebben een matige- tot lichte verstandelijke beperking. Op de Slingeraklaan is er 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Woning 

De Slingeraklaan bestaat uit samengevoegde rijtjeswoningen in een rustige woonwijk. De woning heeft 2 verdiepingen. Op de begane grond, zijn 2 grote woonkamers met ieder een eigen keuken. Op de begane grond zijn verder nog 5 studio's. De 1e verdieping is voor mensen in een rolstoel eventueel met de lift toegankelijk. Op de 2e verdieping bevinden zich nog 4 studio's. Iedere studio heeft een eigen badkamer en een optie voor een pantry.

De gemeenschappelijke ruimte is huiselijk ingericht. Er is een woonkamer, waar je gezellig samen tv kunt kijken, fietsen op de hometrainer, een spelletje doen of een boek kunt lezen. Aangrenzend is de kook- en eetruimte. De open keuken beschikt over alles wat je nodig hebt om te koken en te bakken. Daarnaast heeft de Slingeraklaan een grote voor- en achtertuin. 

Voor wie 

De Slingeraklaan is voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Je woont in een groep, maar met een eigen plek. Een plek voor jezelf om je terug te trekken wanneer jij dat wilt. Daarnaast vinden we een huiselijke sfeer en een duidelijke structuur belangrijk waarin je je zelfredzaamheid behoudt of vergroot.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op