Adres en contact
Scholekster 54-58
3752 NS Bunschoten-Spakenburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een groepswoning in Bunschoten-Spakenburg
Scholekster 54-58

Wonen

“Geef de kaas eens door?” vraagt Tim, en je geeft hem het zakje geraspte kaas. Je bent dol op kaas, en al helemaal op macaroni met kaas! Vanavond hebben jullie met zijn vieren de groenten gesneden en nu is het eindelijk tijd om te eten. Vandaag was een leuke dag met de groep. Jullie hebben vanmiddag met zijn allen langs de markt gestruind, en van alles gekocht. Je hebt ook voor het eerst haring geproefd, wat vond je dat vies zeg! Nou ja, je moet alles een keer geprobeerd hebben.

In het kort

Scholekster 54-58 valt onder 24-uurs begeleiding, maar er is niet 24 uur fysieke begeleiding aanwezig. ’s Ochtends bij het opstarten en ’s middags na het werk of de dagbesteding tot ’s avonds is er begeleiding aanwezig. In de nacht en tijdens de uren dat er geen begeleider aanwezig is, kunnen bewoners wanneer nodig terecht bij de centrumvoorziening Plevier 81-87.

De woningen

De woningen 54-58 zijn verdeeld in drie slaapkamers en een aparte studio. Hier wonen vier volwassen mensen met een lichte verstandelijke beperking. Er is een gemeenschappelijke keuken, een gezellige woonkamer en een ruim, zonnig balkon. De studio is voorzien van een keukenblok, douche en een woonkamer met een aangrenzend slaapgedeelte. Ook de studio heeft een ruim, zonnig balkon.

Omgeving

De woning ligt midden in een woonwijk van Bunschoten-Spakenburg, aan een rustige straat met weinig verkeer. De supermarkt is tien minuten lopen. In vijf minuten fietsen ben je in het levendige centrum van Bunschoten-Spakenburg. Misschien is het tijd voor wat boodschappen op de markt, of ga je een dagje naar een museum.

Voor wie

Deze woning is bedoeld voor vier volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking met gedragsproblematiek. Je kunt wel met onverwachte dingen omgaan en je kunt voor jezelf zorgen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op