Adres en contact
Plevier 81-87
3752 PB Bunschoten-Spakenburg
Bel 088 - 036 94 70 Direct aanmelden

Begeleid wonen in een woongroep in Bunschoten-Spakenburg
Plevier 81-87

Wonen

In het kort

Op de woongroep wonen elf volwassen mensen met een lichte verstandelijke beperking. Op de Plevier is 24-uursbegeleiding aanwezig. Ook kunnen mensen die begeleid zelfstandig wonen in de buurt hier aankloppen voor hulp. De woning functioneert daarmee ook als centrumvoorziening in Bunschoten.De woning op de Plevier 81-87 bestaat uit drie verdiepingen. De begane grond en de eerste etage hebben elk een gemeenschappelijke keuken en woonkamer. Op de tweede etage zijn twee studio’s aanwezig. Op de begane grond zijn vijf kamers en op de eerste verdieping vier. Aan de achterkant van de woning is een grote gemeenschappelijke tuin. De bewoners hebben hun eigen slaapkamer en woonkamer met wastafel en aanrecht.

Omgeving

De groepswoning ligt midden in een woonwijk van Bunschoten-Spakenburg, aan een rustige straat met weinig verkeer. De supermarkt is tien minuten lopen. In vijf minuten fietsen ben je in het levendige centrum van Bunschoten-Spakenburg. Misschien is het tijd voor wat boodschappen op de markt, of ga je een dagje naar een museum.

Voor wie

Plevier 81-87 is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking met gedragsproblematiek. In de groep wonen mensen met allerlei verschillende leeftijden, achtergronden, en soorten problematiek. 

Adres

Plevier 81-87
3752 PB
Bunschoten

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op