Adres en contact
Pianolaan 7-9
2201 ZL Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een groepswoning in Noordwijk
Pianolaan 7-9

Vandaag komt er een goede oude vriend langs op jouw woning. Jullie gaan eerst gezellig samen koffie drinken in de woonkamer. Daarna geef je hem een rondleiding. Jullie wandelen het hele park over. Je laat hem van alles zien: de dagbesteding met moestuin, waar je sinds kort werkt. Je buren, die je pas hebt ontmoet. Hij hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over of jij hier op je plek bent!

In het kort

Op zoek naar een sfeervolle woning waar 24 uur per dag begeleiding is? Misschien is één van deze twee woningen op Pianolaan wat voor jou. Op Pianolaan 7 wonen jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Op Pianolaan 9 wonen volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking en autisme. 

Rust en regelmaat vinden we hier erg belangrijk. Zo eten we bijvoorbeeld op vaste tijden samen. We houden bij de begeleiding altijd rekening met de wensen van jou en je familie.

Je eigen voorzieningen

Het gebouw is een wat ouder huis. Qua bouw is het gericht op mobiele mensen. Er is geen lift in huis. Op Pianolaan 7 is plek voor acht bewoners, op Pianolaan 9 voor zeven. Als bewoner heb je je eigen slaapkamer. Alle slaapkamers hebben een eigen douche en toilet. De woningen hebben een gezellige woonkamer met open keuken. Pianolaan 7 en 9 liggen met drie andere woningen aan een zijweg van een straat die toegang biedt tot het sociale centrum en de dagbesteding Triangel. Voor plezier hoef je dus nooit ver te lopen!

Begeleiding bij een lichte/matige verstandelijke beperking

Op Pianolaan 7 wonen jongeren/jongvolwassen mannen met een lichte verstandelijke beperking. Er komt op deze woning ook moeilijk verstaanbaar gedrag voor. 

We maken gebruik van de behandelmethodiek Triple C. Hiermee zorgen we ervoor dat jij als bewoner zoveel mogelijk een gewoon leven kan leiden.

Begeleiding bij een matige/ernstige verstandelijke beperking en autisme

Pianolaan 9 is een open woning voor mensen met een ernstige tot matige verstandelijke beperking. Er wonen zeven volwassen mannen. Zij hebben autisme of een andere ontwikkelingsstoornis. 

We maken gebruik van de behandelmethodiek triple C. Op Pianolaan 9 gebruiken we ook de behandelmethode ‘Geef me de vijf’, die specifiek gericht is op mensen met autisme.

Wonen op Pianolaan 7-9

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh

Terrein Willem van den Bergh is een groot woonzorgpark in de wijk Noordwijkerduin. Je vindt er verschillende andere woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone, een gebied met onder andere paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Dagbesteding

Op het woonzorgpark is van alles te doen als het om dagbesteding gaat. Ga bijvoorbeeld lekker puzzelen, knutselen of werken in de moestuin op Villa Tomata. 

Buiten het park

Een dagje lekker uitwaaien? Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op