Adres en contact
Pianolaan 11-13
2201 ZL Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Wonen in een groep op woonzorgpark Willem van den Bergh
Pianolaan 11-13

Wonen

Je belt aan bij de buren. Je gaat samen koffie drinken. Gezellig. Dat werd wel tijd, want je woont hier nu al 2 weken. De buurman doet de deur open en jullie groeten elkaar. “Heb je zin in koffie?” vraagt hij, en je knikt enthousiast. Ook heeft hij een gevulde koek voor erbij, lekker hoor. Jullie praten over van alles en nog wat. Welke dieren het liefst zijn, en welke begeleiders jullie het fijnst vinden en waarom. Het is een fijn koffiemoment. Pas als het etenstijd is ga je weer terug naar je eigen huis. Je gaat vanaf nu zeker vaker op bezoek.

In het kort

In de groepswoningen aan de Pianolaan 11 en 13 wonen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Soms ook met psychiatrische problematiek of moeilijk verstaanbaar gedrag. Wij ondersteunen jou bij het aangaan van sociale contacten en bij het samenwerken.

Hoe zien de woningen eruit?

Beide huizen zijn hetzelfde ingedeeld met beneden een gezamenlijke woonkamer met open keuken. Daar kun je lekker met zijn allen zitten. Beneden zijn 2 slaapkamers en boven nog eens 5. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en toilet. 

Wie kunnen hier begeleid wonen

Pianolaan 11
Op de Pianolaan 11 wonen mannen van middelbare leeftijd met een matige verstandelijke beperking. Verder hebben zij bijkomende psychiatrische problematiek. De ernst van de beperking en problematiek verschilt. De sfeer in de groep is positief en goed. Wij helpen de bewoners bij hun sociale contacten en door samen te werken.

Pianolaan 13

Pianolaan 13 is een woning voor 7 jonge mannen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Zij hebben vaak ook moeilijk verstaanbaar gedrag. Samen zorgen we voor een goed dagritme. Ook ondersteunen we de bewoners bij hun autisme (TC), het aangaan van sociale contacten en bij het samenwerken.

Genoeg te doen in Noordwijkerduin

De woning staat op het woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk. In het park vind je een supermarkt, polikliniek, tandarts, mondhygiëniste, fysiotherapeut en logopedist. Je kunt op het terrein wandelen door de duinen of in de zomer zwemmen in het buitenbad. Ook kun je voetballen op één van de grasvelden. Als je van dieren houdt, heb je geluk. Bij de Duinzone zijn een boerderij en een manege.
Het woonzorgpark is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bussen bij de halte bij de ingang van het park gaan naar station Leiden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op