Adres en contact
Pianolaan/Wintertuinlaan 1/20
2201 ZS Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Weekenddagopvang in Noordwijk
Triangel, Pianolaan 1/ Wintertuinlaan 20

Vrije tijd

Het is weer weekend, je kijkt er naar uit, want er is altijd wel iets leuks te doen bij Triangel. Iedereen heeft zich verzameld en praat over wat jullie gaan doen. Dit keer gaan jullie snoezelen, heerlijk. Met zijn allen gaan jullie naar het snoezeltheater, sommigen met een rolstoel en anderen lopend. Je ziet de gekleurde lampen al. Maar nu eerst naar jouw favoriete plekje: de ballengrot. Je komt dan echt even in een andere wereld. Genieten!

In het kort

Bij de weekenddagopvang kun leuke dingen doen in je vrije tijd als je een verstandelijke beperking hebt. Of je nu op het woonzorgpark woont of daarbuiten of op een locatie die niet van ‘s Heeren Loo is. Je kunt hier van alles doen, jij mag kiezen wat jij het fijnst vindt. Van georganiseerde uitstapjes tot bijvoorbeeld snoezelen, het kan bij ons.

Het gebouw van Triangel

In de Triangel zitten behalve de vrijetijdsdienst ook kantoren van ’s Heeren Loo.

De omgeving

Triangel staat centraal op het woonzorgpark Willem van den Bergh tegenover het Kruispunt. In de buurt zijn een kinderboerderij, een manege en een Belevingstuin. Er is ook een grote tuin waar je lekker buiten kunt zitten.

Triangel in Noordwijk

Bereikbaarheid

Het woonzorgpark Willem van den Bergh is goed te bereiken met het openbaar vervoer; de bushalte is bij de ingang van het park. Bij Triangel is een groot parkeerterrein. Rolstoelbusjes kunnen voor het gebouw parkeren. Als bewoner of deelnemer aan een dagbesteding heb je voorrang in het verkeer. 

Wie kunnen hier hun vrije tijd besteden?

Triangel is voor mensen van alle leeftijden en met alle vormen van verstandelijke beperkingen. Ook mensen die niet wonen of werken bij ’s Heeren Loo kunnen bij ons terecht.

Wil je meer weten wat je kunt doen bij Triangel? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op