Adres en contact
Perenhout 8-9-10
1787 RE Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen en dagbesteding in Julianadorp
Perenhout 8-9-10

Wonen

Na de dagbesteding drink je een lekker kopje koffie in de gezamenlijke woonkamer. Je hebt vandaag weer nieuwe dingen mogen ontdekken en leren. Als de koffie op is, neem je een warme douche in je eigen kamer. Even heerlijk ontspannen!

In het kort

Perenhout 8-9-10 is een woning voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding zorgt  voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook besteden we veel aandacht aan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Naast een woning is ook dagbesteding. De dagbesteding richt zich op ‘het gewone leven’ en snoezelactiviteiten. Daar gaan de meeste bewoners overdag naartoe. Daarnaast doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en een eigen badkamer. De woning heeft een internetaansluiting, televisie en computer. 

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

Buiten het woonzorgpark zijn ook dagbestedingslocaties. Eén daarvan is cadeauwinkel De Boterbloem met een textielwerkplaats.

Het openbaar vervoer is goed. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woning is bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op