Adres en contact
Perenhout 19-20-21-22-23
1787 RE Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Julianadorp
Perenhout 19-20-21-22-23

Wonen

De wekker gaat, tijd om wakker te worden. Je kleedt je rustig aan en gaat naar de gezamenlijke woonkamer. Daar staat het ontbijt al klaar. Je huisgenoten zitten al aan tafel. Nog een bakje koffie zetten en jij schuift aan.

In het kort

Perenhout 19-20-21-22-23 zijn woningen voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding zorgt voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook besteden we veel aandacht aan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis of op een andere locatie. Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woningen hebben elk een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer. De badkamer wordt gedeeld met de bewoners. De woning heeft een internetaansluiting, televisie en computer. 

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

Buiten het woonzorgpark heeft ’s Heeren Loo ook dagbestedingslocaties. Eén daarvan is cadeauwinkel De Boterbloem met een textielwerkplaats.

Het openbaar vervoer is goed. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woningen zijn voor mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep varieert. Op nummer 19 en 20 wonen vooral mensen met een ernstige meervoudige beperking en ouderen met psychiatrische problematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op