Adres en contact
Haagwinde 5-5a
4007 VA Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagactiviteitencentrum Passewaay in Tiel
Haagwinde 5a

Werk of dagbesteding

Samen met je begeleider ga je naar het dagactiviteitencentrum waar er leuke dingen op je staan te wachten. Eerst ga je in de muziekkamer muziek maken met anderen. Daarna ga je met een begeleider naar de bakker om broodjes te kopen.  Door naar de lunchruimte. Gelukkig, want je hebt trek gekregen van al dat lekkers. Na de lunch, is het tijd om weer aan het werk te gaan.

In het kort

Haagwinde 5 is het dagactiviteitencentrum van de woonwijk Passewaay. In dit dagactiviteitencentrum is van alles te doen.
Tijdens de werkzaamheden en activiteiten kijken de begeleiders goed naar wat je al kan en wat je wil leren. De sfeer is ontspannen en er is geen enkele werkdruk. Iedereen werkt op zijn eigen tempo. Een activiteitenbegeleider helpt je als dat nodig is. Zo zorgen we ervoor dat iedereen met plezier naar het activiteitencentrum gaat.

Het dagactiviteitencentrum

Vind je het leuk om te bewegen, zoals wandelen en zwemmen? Of vind je het leuk om creatief bezig te zijn met schilderen, muziek te maken of te knutselen? Of misschien vind je industrieel werk zoals sorteerwerk wel erg leuk om te doen. Het is zelfs mogelijk om in een bakkerij of fietsenmakerij te werken of met meubels aan de slag te gaan. 

Het gebouw heeft 8 lokalen, waarvan 5 worden gebruikt voor de activiteiten. De andere lokalen zijn een muziekruimte, bewegingsruimte en rustruimte waar je kunt ontspannen. Alle ruimtes hebben openslaande deuren naar buiten. Verder is er een keuken met een gezamenlijke lunchtafel.

Het gebouw is geschikt voor mensen in een rolstoel. Zo zijn de toiletten ruim gebouwd, is er een bad-brancard en is het hele pand rolstoeltoegankelijk. Ook is er een arts aanwezig.

Het dagactiviteitencentrum is op werkdagen geopend tussen 10.00 en 16.00 uur. 

Omgeving

Het activiteitencentrum staat in de nieuwbouwwijk Passewaaij, omgeven door woningen van ’s Heeren Loo. Deze nieuwbouwwijk is rustig met weinig verkeer. Achter het gebouw is een afgesloten tuin. Aan de voorkant ligt een groot grasveld. 

Vlakbij het dagactiviteiten centrum vind je het Linge-Waalpark met daarbij de rivier de Waal. Daar kun je goed wandelen en heerlijk tot rust komen.
Het centrum van Passewaaij is op loopafstand en heeft voorzieningen zoals een grote Albert Heijn en cafetaria’s.  

Het openbaar vervoer is uitstekend. Valkbij het dagactiviteitencentrum is een busstation met bussen andere naar het centrum van Tiel. Op 5 minuten fietsen ligt het treinstation van Passewaaij. De treinen rijden naar Woerden en Tiel.

Voor wie?

Mensen met een verstandelijke beperking kunnen terecht op het dagactiviteitencentrum van Passewaaij. Vooral mensen met een zeer ernstige verstandelijke beperking en/of meervoudige verstandelijke beperking. De begeleiding zorgt voor structuur.

Mocht je op zoek zijn naar een stage- of leerwerkplek, dan is deze plek ook geschikt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op