Adres en contact
Oude Apeldoornseweg 50
7333 NS Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding Vakgroep Ambachten in Apeldoorn
Oude Apeldoornseweg 50

Werk of dagbesteding

In het kort

Vakgroep Ambachten is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking.Je kunt bij ons vooral creatieve en montagewerkzaamheden doen. Zo maken we mozaïekwerk en huishoudelijke producten. Alle producten worden uiteindelijk verkocht. Samen met jou kijken we op welke afdeling jij je het beste thuis voelt.

Bij ons komen werken

Op de dagbesteding werken we met meerdere groepen. Mannen en vrouwen, jong en oud, een lichte of matige beperking: iedereen is hier welkom. We kijken samen met jou in welke groep je talenten het beste tot hun recht komen. 

Jouw werkplek

Het gebouw bestaat uit een aantal grote en kleine lokalen. In de kantine drinken we in de pauze gezellig samen koffie of eten we een broodje. 

In het hele gebouw is rekening gehouden met rolstoelgebruikers. Er zijn een badkamer en toiletten aanwezig. Elke dag zijn er minimaal 7 deskundige begeleiders die zich altijd met plezier voor je inzetten.

Omgeving

De Oude Apeldoornseweg ligt in de wijk Malkenschoten in Apeldoorn-Zuid, aan de rand van een industrieterrein. We hebben uitzicht op het voetbalveld. Er rijden speciale bussen. Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer te komen, maar dan moet je wel nog een klein stukje lopen.

Adres

Oude Apeldoornseweg 50
7333 NS
Apeldoorn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op