Woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp

Welkom op woonzorgpark Noorderhaven van ’s Heeren Loo. In het groene bosrijke park van ruim 84 hectare leven mensen met en zonder verstandelijke beperking als goede buren samen. Wonen, werken en recreëren; er is voor iedereen wat wils.

Iedereen is welkom, daarom vertellen we graag meer over het park. In de eerste drie blokken lees je over hoe wij mensen met een (verstandelijke) beperking verder helpen. Je kunt bij wonen op Noorderhaven wonen in een beschermde omgeving. Maar ook naar ons toe komen alleen voor leren en dagbesteding of onderzoek en behandeling.

Het is prettig toeven op Noorderhaven. Auto’s rijden stapvoets en bewoners hebben voorrang in het verkeer. De wijkjes zijn zo ingericht dat iedereen veilig kan wandelen, fietsen of met de rolstoel kan rijden. ’s Avonds is er goede verlichting.

Wonen en logeren

Beschermd wonen is prettig voor mensen met een verstandelijke beperking die veel zorg nodig hebben. Want alle voorzieningen zijn dichtbij.

Lees verder

Dagbesteding, leren en werken

Mensen met een verstandelijke beperking vinden een zinvolle daginvulling. Met dagbesteding, leren en werken ontwikkelen zij zich steeds verder.

Lees verder

Onderzoek en behandeling

Diverse specialisten werken samen aan de behandeling van mensen met een verstandelijke beperking.

Lees verder

Kom langs

Zin in een frisse neus of wat beweging? Kom langs. Wandelen, de speeltuin, de kinderboerderij of een kop koffie. Er is voor elk wat wils.

Lees verder

Kom kopen

Op zoek naar een bijzonder cadeautje, mooie geweven stoffen, een op maat gemaakt meubel of mooie schilderijen? Je bent bij ons aan het goede adres.

Lees verder

Laatste nieuws

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Noorderhaven? Of heb je een vraag? Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 09.00 uur tot 17.00 uur. Bel 088 - 036 20 30 of mail naar klantcontact.nh@sheerenloo.nl

Adres en route

Eikenhout 310
1787 RA Julianadorp

Routebeschrijving naar Noorderhaven

Neem contact op
Terug naar boven