Leven en beleven op Het Westerhonk

's Heeren Loo Het Westerhonk is een bijzondere plek waar mensen met en zonder beperking samen wonen, werken, leren en recreëren. 

Kom langs in Monster (gemeente Westland) en ervaar dat geen dag en geen mens hetzelfde is.

Woonzorgpark Het Westerhonk

Kom werken

Wil jij het verschil maken door iemand met een verstandelijke beperking en/of andere beperking te helpen bij zijn/haar dagelijkse ontwikkeling? Dat ka...

Lees verder
Woonzorgpark Het Westerhonk

Kom wonen

Het is fijn wonen en logeren op Het Westerhonk. In een prachtige, groene, geborgen omgeving, met alle zorg dichtbij. Vlakbij het strand en de duinen.

Lees verder
Woonzorgpark Het Westerhonk

Kom doen

Er is van alles te doen op Het Westerhonk. Kom het beleven, je bent van harte welkom.

Lees verder
Woonzorgpark Het Westerhonk

Kom kopen

Lunch, zelfgemaakte jam, taart, cadeautjes, houten meubels, dagelijkse boodschappen: er is van alles te koop op Het Westerhonk.

Lees verder

Kom leren

Wil jij jezelf ontwikkelen? Dat kan bij Het Westerhonk. Door coaching, trainingen of een volledige opleiding.

Lees verder
Gezondheid het Westerhonk

Blijf gezond

Bij de polikliniek op Het Westerhonk werken diverse specialisten samen voor de beste zorg.

Lees verder

Jeugd helpen naar zelfstandig wonen

Heeft jouw kind een licht verstandelijke beperking en zoek je specialistische hulp en ondersteuning? Bij 's Heeren Loo kan jouw zoon of dochter in kleine stappen helpen op weg naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

De ondersteuning is zo licht of zo zwaar als nodig is; thuis, op ons woonzorgpark Het Westerhonk in Monster of in één van onze woningen in woonwijken in ’s-Gravenzande, Monster en Den Haag.

Bekijk de mogelijkheden

Werken en leren in Monster

Zoek jij een leuke werkplek waar je lekker buiten je handen uit de mouwen kunt steken? Bij het groenonderhoud, de (moes)tuin, als lid van een klussenteam of op een milieupark? Kom dan eens kijken bij woonzorgpark Het Westerhonk in Monster. Samen met andere mensen met een licht verstandelijke beperking ga je aan de slag en leer je nieuwe dingen. Je kunt kiezen wat je het liefst wilt doen.

Bekijk de mogelijkheden

Radio Westerhonk is de internetradiozender van woonzorgpark Het Westerhonk. Radio Westerhonk is een gevarieerde zender die zich speciaal richt op onze cliënten, hun familie en vrienden en natuurlijk voor iedereen die het leuk vindt om ernaar te luisteren.

Nieuws Het Westerhonk

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Het Westerhonk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Het Westerhonk

Neem contact op