Woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn

In het prachtige, groene Apeldoornsche Bosch ligt woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen, want er komt niet veel verkeer. Op het terrein zijn alle voorzieningen aanwezig. Zoals een bakkerij, een brasserie en een kinderboerderij. Wil je er toch op uit? Dichtbij vind je een paar winkelcentra.

De  Brink, het centrale punt

De Brink

Het eerste wat je ziet als je het terrein van Groot Schuylenburg op komt, is De Brink. Op dit centrale punt zitten leuke winkels en bedrijfjes.

Lees verder
Woonkamer Het Larikshof

Wonen

Wil je bij ons komen wonen? Dan horen we graag jouw wensen. Samen zoeken we naar de beste woonplek.

Lees verder
High five collega's

Leren en onderwijs

Leren is leuk! Want hoe meer je leert, hoe meer je kunt. Thuis, op het werk of op de dagbesteding. Je wordt steeds zelfstandiger.

Lees verder
De Papierwinkel

Ontwikkelen en werken

Iedereen wil overdag lekker bezig zijn. Werken of activiteiten doen op dagbesteding. Net wat bij jou past!

Lees verder
Neem een kijkje in onze innovatieruimte.

De innovatieruimte

In de Innovatieruimte is het leven mooi, leuk en makkelijk. Kom tot rust of zoek juist de spanning op. Je beleeft hier van alles!

Lees verder

Iets bijzonders doen Groot Schuylenburg

Draag jij mensen met een beperking een warm hart toe? En wil jij iets bijzonders doen voor de cliënten van Groot Schuylenburg en omgeving?

Lees verder
Meer bekijken
Polikliniek Apeldoorn

Bij de polikliniek in Apeldoorn kan je terecht voor onderzoek, behandeling en begeleiding van mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Lees meer

Nieuws Groot Schuylenburg

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over onze woonzorgparken/wijken. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op