Woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom

Woonzorgpark De Hartenberg ligt in de prachtige, bosrijke omgeving van Wekerom. Hier wonen, werken, leren en recreëren mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking. In een groene omgeving is iedereen welkom en kun je van alles doen, zien, kopen en beleven. 

Kom langs op De Hartenberg en ervaar dat hier geen dag en geen mens hetzelfde is. Voor bijna 300 mensen met een beperking is dit hun thuis en de wereld waarin zij leven.

Middenin de samenleving

Woon je ergens anders in de regio? Dan ondersteunen we jou bij je thuis. Je kunt dan naar De Hartenberg komen om nieuwe dingen te leren. Bijvoorbeeld bij de dagbesteding, of de academie voor Zelfstandigheid. De regio bestaat uit de gemeenten Arnhem, Barneveld, Bennekom, Ede, Lunteren, Nunspeet, Renkum, Wageningen, Veenendaal, Wekerom en Zevenaar.

Kom wonen

Je eigen plek om te wonen met de zorg en ondersteuning die jij nodig hebt. In een prachtige, groene, geborgen omgeving, met alle zorg dichtbij.

Lees verder

Kom beleven

Kom wandelen, spelen of sporten. Bezoek onze kinderboerderij en geniet in Het Hart. Op De Hartenberg is veel te zien en te doen.

Lees verder

Kom werken

Werk je bij De Hartenberg, dan werk je voor mensen en met mensen.

Lees verder

Ontwikkelen en werken

Werken of een andere zinvolle daginvulling geeft je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Je hebt contacten met anderen en je leert er veel van.

Lees verder

Leren en onderwijs

Leren is leuk! Want hoe meer je leert, hoe meer je kunt. Thuis, op het werk of op de dagbesteding. Je wordt steeds zelfstandiger.

Lees verder

Iets bijzonders doen

Draag jij mensen met een beperking een warm hart toe? En wil jij iets bijzonders doen voor de cliënten van De Hartenberg en omgeving?

Lees verder

Historie van De Hartenberg

De eerste cliënten kwamen in 1968 op De Hartenberg wonen. H.K.H. Prinses Margriet verricht op 20 mei 1969 de officiële opening.

Lees verder

Kortdurende Observatie en Behandeling (KOB)

Het KOB (Kortdurende Observatie en Behandeling) helpt je om al jouw ingewikkelde problemen aan te pakken. Zo dat jij een beter leven krijgt en eindeli...

Lees verder

Nieuws De Hartenberg

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark De Hartenberg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond. Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Routebeschrijving naar De Hartenberg

Neem contact op