Adres en contact
Notenhout 39-40
1787 RJ Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Julianadorp
Notenhout 39-40

Wonen

Komend weekend staat een leuk uitje op de planning, namelijk het dolfinarium! Je kijkt er naar uit. Maar vandaag ga je naar de dagbesteding. Je vindt het leuk, want daar zie je weer andere cliënten en ben je lekker bezig. Ondertussen leer je ook vanalles.

In het kort

Notenhout 39-40 is een woning voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. We zorgen voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook besteden we veel aandacht aan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis of op een andere locatie. Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en eigen badkamer. In de woning zijn een internetaansluiting, televisie en computer. 

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel andere woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn ook een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

Buiten het woonzorgpark zijn ook dagbestedingslocaties van 's Heeren Loo. Eén daarvan is cadeauwinkel De Boterbloem: een textielwerkplaats en winkel.

Er is goed openbaar vervoer. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woning is bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op