Adres en contact
Nieuwstraat 1
2223 BP Katwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een groepswoning met studio’s in Katwijk
Nieuwstraat 1

Wonen

Vandaag heb je een gesprek met je begeleider. Je woont nu al een tijd in de aanleunwoning. Je begeleider ziet dat je goed vooruit gaat. Dat betekent dat je binnenkort begeleid zelfstandig kan gaan wonen. Die middag ga je extra vrolijk naar de dagbesteding. Je kunt niet wachten om een volgende stap te zetten in je leven!

In het kort

Het pand aan de Nieuwstraat is een groepswoning met 3 studio’s voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Het is een aanleunwoning van de Rijnstraat, een groepswoning om de hoek. De bewoners van de studio's trainen om zelfstandiger te worden. Zo kunnen ze doorstromen naar begeleid zelfstandig wonen.

De begeleiding komt 4 keer per week 2 uur en kookt en eet dan samen met de bewoners. De bewoners kunnen ook terugvallen op de 24-uurs zorg in de Rijnstraat.

De woning

In de gesloten keuken op de begane grond kun je gezellig samen koken met je huisgenoten en de begeleiding. Verder is er beneden een studio, een douche en een wc. 

Op de 1e verdieping zijn een badkamer met douche en wc, een studio en een kamer met 2 grote kledingkasten. Op de 2e verdieping zijn een wc, een studio en een washok. 

In de tuin staat een schuur. 

Omgeving

De hoekwoning staat in de dorpskern van Katwijk aan de Rijn. De Nieuwstraat is een rustige straat waar veel gezinnen met jonge kinderen wonen. Een huisarts, supermarkt en restaurants zijn in de buurt. Met 2 minuten lopen ben je in de groepswoning aan de Rijnstraat. Er is goed contact met de buren.

Het strand

Met het openbaar vervoer ben je in een kwartiertje op het strand. Wandel lekker over de boulevard of neem een duik.

Vrije tijd

De bewoners van de Nieuwstraat 1 kunnen gebruik maken de activiteiten in Katwijk en omstreken. Natuurlijk kan iedereen ook zijn eigen hobby's uitoefenen, al dan niet met hulp van bijvoorbeeld familieleden.

Wie wonen hier begeleid?

Op de Nieuwstraat wonen 3 volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Zij hebben weinig ondersteuning nodig en krijgen begeleiding volgens de behandelmethode INVRA/Op Eigen Benen. Hiermee proberen we de zelfstandigheid van onze bewoners verder te vergroten.

Wil je graag bij ons komen wonen, neem dan contact met ons op.

Adres

Nieuwstraat 1
2223 BP
Katwijk

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op