Adres en contact
Niemeijerstraat 37
6701 CM Wageningen
Contact opnemen Direct aanmelden

Zelfstandig wonen met begeleiding in Wageningen
Niemeijerstraat 37 a-b-c

Wonen

In het kort

Wil je graag op eigen benen staan en jezelf ontwikkelen op het gebied van zelfredzaamheid? Maar heb je af en toe nog wel begeleiding nodig bij het zelfstandig wonen? Dan zijn onze appartementen aan de Niemeijerstraat in Wageningen misschien écht iets voor jou. Met betrokkenheid en enthousiasme willen wij samen met jou alles in
het werk stellen om deze droom naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid te realiseren. Je hebt op vaste momenten een afspraak met jouw eigen begeleider, maar er is 24 uur per dag begeleiding bereikbaar. Dus als je vragen hebt of als er iets is, is er altijd iemand om op terug te vallen.

Woning

Op de Niemeijerstraat hebben wij drie appartementen. Hier wonen mensen met een licht verstandelijke beperking. Iedereen heeft een eigen appartementje met voorzieningen. Je hebt een woonkamer met keuken, een losse slaapkamer en badkamer met toilet. De wasmachine deel je met de andere bewoners. Ook is er een gezamenlijke tuin.

Omgeving

De Niemeijerstraat bevindt zich tegen het centrum van Wageningen. Op loopafstand bevinden zich de winkels, een supermarkt en een busstation.

Voor wie

Als je in een appartement woont, leer je om zo veel mogelijk zelfstandig op te pakken. Dit vraagt wel enige mate van zelfstandigheid; zoals zelf koken, zelf afspraken maken en zelf huishoudelijke taken doen. Wij vinden het ook belangrijk dat alle bewoners een vorm van zinvolle daginvulling hebben. Dit kan school zijn, maar bijvoorbeeld ook een betaalde baan, vrijwilligerswerk of dagbesteding. Omdat wij op dit moment geen afspraken hebben met de regio Centraal Gelderland voor het product Beschermd wonen, kunnen wij alleen zorg bieden op basis van een WLZ-indicatie.

Contact

Informatie kun je krijgen via klantcontact: 088 - 037 30 30 van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op