Adres en contact
Molenkamp 14-16-18-20-22-24
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Ermelo
Molenkamp 14-16-18-20-22-24

Wonen

Wandelen door het bosachtige park of toch een uitstapje naar het dorp? Even lekker alleen zijn in je eigen kamer of toch gezellig bij je huisgenoten zitten in de gezamenlijke ruimte? Wordt het vanmiddag een spelletje of gaan jullie creatief aan de slag? Aan de Molenkamp in het woonzorgpark in Ermelo is veel mogelijk.

In het kort

In de laagbouwwoningen aan de Molenkamp 14-24 wonen mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De begeleiding zorgt voor veiligheid, structuur en duidelijkheid. Zelfontplooiing en waardering staat binnen de begeleiding centraal. Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding.

Woning

De woningen zijn allemaal gelijkvloers. Elke woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken, waar de bewoners altijd samen eten. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer met badkamer. Daarnaast heeft elke woning 2 appartementen. De appartementen hebben een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. De woningen zijn goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De woning heeft ook een tuin.

In verband met de veiligheid van de bewoners is een aantal woningen overdag op slot. Ook andere ruimtes, zoals de keukens, kunnen op slot. 

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn voor mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De bewoners vertonen daarnaast moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op