Adres en contact
Marijkelaan 37
4401 GJ Yerseke
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Yerseke
Marijkelaan 37

Wonen

In het kort

De Marijkelaan is een woning in Yerseke met zeven kamers. Er zijn drie kamers op de benedenverdieping, drie kamers op de 1e verdieping en 1 zolderkamer. Er is een traplift aanwezig om op de 1e verdieping te komen.

De woning

De woning heeft een gezamenlijke keuken, woonkamer en twee gezamenlijke badkamers met toilet. De zolderkamer beschikt over een eigen toilet. Eén kamer op de benedenverdieping beschikt over eigen toilet en douche. Er is een gezamenlijke, afgesloten tuin. In verband met de veiligheid van één van de bewoners is de voordeur en het tuinhek van de woning op slot. Alle bewoners hebben overdag werk/dagbesteding buitenshuis. Op de woning is een poes aanwezig.

Voor wie

Op de locatie Marijkelaan wonen volwassenen en ouderen met een matige verstandelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en ADL-verzorging. Momenteel zijn vier bewoners ouder wordende cliënten met een matig verstandelijke beperking. Twee bewoners zijn tussen de 35-40 jaar oud.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op