Adres en contact
Lupineweg 102-104
7325 AJ Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Apeldoorn
Lupineweg 102-104

Wonen

In het kort

Aan de Lupineweg in Apeldoorn is een woning gevestigd voor jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Wij stimuleren de zelfstandigheid van de jongeren. De ondersteuning en begeleiding is aangepast aan jouw behoeftes richt zich vooral op wat jij kan en wat je wilt leren. Zodat jij zelf je verantwoordelijkheid leert te nemen. Tussen 10.00 en 15.00 uur is de begeleiding niet op de woning aanwezig. In geval van nood kan je dan telefonisch op iemand terugvallen.

Woning

De woning bestaat uit twee eengezinswoningen die verbonden zijn met elkaar. Er is een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daar kun je samen met de andere bewoners koffiedrinken, tv-kijken of een spelletje doen. Iedere bewoner heeft daarnaast een eigen slaapkamer. Dus als je liever op je eigen kamer tv wilt kijken of chillen, dan kan dat natuurlijk ook. Je mag zelf kiezen. Verder zijn er twee badkamers die worden gedeeld.

Omgeving

De Lupineweg bevindt zich in de buurt Woudhuis, in de wijk Oost in Apeldoorn. Een bushalte is dichtbij en treinstations Apeldoorn Osseveld en Apeldoorn de Maten liggen op loopafstand.

Voor wie?

De woning is bestemd voor zes jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Zij kunnen net als jij altijd met hun vragen terecht bij de begeleiding. De leeftijd ligt tussen 18 en 24 jaar. Wij verlangen dat je werk, school of dagbesteding hebt.

Neem een kijkje

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op