Adres en contact
Langevliet 127
1788 BJ Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Logeerhuis Heldenhaven in Julianadorp
Langevliet 127

Logeren

Je tas met logeerspullen staat klaar. Heb je je knuffel mee? Check! Pyjama ingepakt? Check! Tandenborstel ook? Check! Je kunt niet wachten om naar het logeerhuis te gaan en je bent benieuwd welke kinderen er allemaal zijn. Aangekomen bij het logeerhuis zijn er al een aantal andere kinderen aan het spelen en de begeleider lacht je hartelijk toe. Je gaat gelijk met een vriendje buiten spelen in de grote tuin en hebt het naar je zin. Elke dag is er wel iets leuks te doen in het logeerhuis en je ontmoet veel nieuwe mensen.

In het kort

Bij logeerhuis Heldenhaven in Julianadorp kunnen kinderen en jongvolwassenen met een beperking (lichamelijk, verstandelijk en/of gedragsmatig) in de leeftijd van 4 t/m 23 komen logeren, terwijl het thuisfront even wordt ontlast. Het logeerhuis biedt activiteiten en ontspanning. Het kind krijgt de ondersteuning die het nodig heeft in een veilige en huiselijke setting. Er wordt begeleiding geboden met de INVRA methode. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Het logeerhuis is geopend van donderdagmiddag t/m zondagavond. Tijdens schoolvakanties zijn wij de gehele week open en afhankelijk van de vraag ook tijdens studiedagen.

Voor wie

Voor kinderen en jongvolwassenen wil het logeerhuis graag een fijne plek bieden om te kunnen logeren. Je kunt regelmatig komen of af en toe. Je verblijft met andere leeftijdsgenootjes, die net als jij ook komen logeren met begeleiding.

We doen samen leuke activiteiten zoals voetballen en knutselen. En we leren je ook wat jij kunt doen met je vrije tijd en hoe jij om kunt gaan met je beperking. Je kunt natuurlijk zelf ook aangeven waar jij aan wil werken. We werken met de INVRA methode. Uiteraard houden we ook goed contact met je ouders en vertellen ze hoe het gegaan is. Voor hen is het ook fijn dat ze een keer een vrije dag hebben.

De weekenden zijn verdeeld in 2 groepen. De ene groep (2 weekenden per maand) bestaat uit jongere kinderen of kinderen met een laag sociaal emotioneel ontwikkelingsniveau. De andere groep bestaat uit kinderen vanaf 8 jaar waarbij het sociaal emotioneel ontwikkelingsniveau hoger ligt.

Woning

Op de dag(en) dat je hier slaapt heb je natuurlijk wel een eigen kamer, maar het kan voorkomen dat je deze ook eens deelt met een vriendje of vriendinnetje. Het aantal logees is altijd verschillend. Er kan dus altijd een nieuw vriendje tussen zitten! De woonkamer, keuken en badkamer deel je met de andere logees. De woning is rolstoeltoegankelijk. De badkamer is voorzien van een tillift en er is een lift.

Omgeving

Het logeerhuis kun je vinden in woonzorgpark Noorderhaven. Dit ligt in het rustige Julianadorp. Je bent omringt door veel groen. Op het woonzorgpark zijn voorzieningen zoals een huisarts, tandarts, manege, speeltuin en kinderboerderij.

Julianadorp ligt ongeveer 5 kilometer van Den Helder. Vanuit het woonzorgpark kun je hier makkelijk een bus naar toe pakken. Den Helder heeft een gezellig centrum en een mooie haven.

Contact

Wil je meer weten? Is logeren op Heldenhaven iets voor jou of ken je iemand die graag wil logeren? Bel ons dan op 088 - 036 20 30. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur tot 17.00 uur. Of vul het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op