Adres en contact
Laan van Groot Schuylenburg 400-410
7325 BT Apeldoorn
Neem contact op Direct aanmelden

Begeleid wonen op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn
Laan Van Groot Schuylenburg 400-410

Wonen

Heb je een ernstige meervoudige beperking en zoek je een fijne plek om te wonen of te logeren? Een plek waar de begeleiders precies weten hoe ze jou kunnen begeleiden? Kom dan eens kijken op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Daar zijn meerdere woningen waar we je je thuis kunt voelen.

In het kort

In de woning aan Laan van Groot Schuylenburg 400-410 staat de begeleiding 24 uur per dag klaar. Er wonen jongeren met een ernstige meervoudige beperking. Doordeweeks nemen zij allemaal deel aan dagbesteding. In overleg met ouders of verwanten geven we de zorg en begeleiding vorm.

Zo kun je wonen

De woning voor 7 jongeren en jongvolwassenen, die veel zorg nodig hebben, staat in het woonzorgpark Groot Schuylenburg. De woning heeft veel extra’s om het voor jou zo prettig mogelijk te maken: een snoezelruimte met waterbed en een speciale badkamer met bad en sterrenhemel. 

Overdag ben je samen met de andere bewoners in de ruime, lichte woonkamer en ruime keuken. Daar koken en eten jullie, luisteren jullie muziek en doe je andere gezellige dingen. Bij mooi weer kun je lekker naar buiten in de grote afgesloten tuin met uitzicht op de kinderboerderij. Doordeweeks ga je overdag naar een dagbesteding op het woonzorgpark.

De begeleiders op de woning staan van 7.00 tot 23.00 uur voor je klaar. ’s Nachts waken we over je met een inluistersysteem, zodat er altijd snel een begeleider bij jou is, als je hulp nodig hebt.

De voordelen van een woonzorgpark

Het park is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is weinig verkeer en er zijn veel voorzieningen. Naast de dagbesteding, zijn de tandarts, huisarts en fysiotherapeut dichtbij. Op het park kun je ook naar de kinderboerderij, het zwembad, de winkel en de brasserie.

Zorg en begeleiding

  • Samen met jouw ouders bespreken we welke zorg en begeleiding jij nodig hebt en waarin je je kunt ontwikkelen. De begeleiders zorgen voor veiligheid, vertrouwen en voldoende regelmaat. En heb je verpleegkundige zorg nodig, dan helpen wij jou ook. Ook bespreken we welke dagbesteding bij jou past. Met vragen kunnen jouw ouders altijd bij ons terecht.

    Verder kijken we of innovatieve producten jou kunnen helpen. Zo is er een oogbesturingscomputer, en de Google Home (een apparaat waarmee je met je stem andere apparaten kan bedienen). Maandelijks proberen we nieuwe producten uit.

    Jouw familie is altijd welkom. Bijvoorbeeld om mee te eten, jou in bad te doen of naar bed te brengen. Maar natuurlijk ook om te wandelen, lekker te knuffelen of een boekje voor te lezen.

  • Ben je tussen de 7 en 30 jaar en heb je een ernstige meervoudige beperking? Dan kan je ook komen logeren. Want naast de vaste bewoners is er een logeerplek op de woning. We zorgen dat jij het leuk en gezellig hebt, terwijl je ouders even de tijd voor zichzelf kunnen nemen. Ook leer je het leven buiten het gezin en andere leeftijdsgenoten kennen. En je kunt vast wennen hoe het is om in de toekomst uit huis te gaan.

  • Om bij ons te kunnen wonen heb je een indicatie Wet langdurige zorg (Wlz) nodig met een ZZP 7 of 8. Voor logeren geldt een indicatie Wlz of een persoonsgebonden budget (pgb).We helpen je ouders graag bij het aanvragen van een beschikking. 

Heb je interesse?

Is wonen op Groot Schuylenburg iets voor jou of ken je iemand voor wie dit een fijne woonplek is? Bel ons dan op: 088 – 036 60 30. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Of vul het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Neem een kijkje

Meer weten?

Is wonen op Groot Schuylenburg of logeren iets voor jou? Of hebben je ouders een vraag? Neem dan contact op met Linda Boersma via 06 – 51 09 56 43 of linda.boersma@sheerenloo.nl

Je ouders kunnen ook contact opnemen met klantcontact Apeldoorn via 088 – 036 60 30 of mail naar klantcontact.apeldoorn@sheerenloo.nl

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op