Adres en contact
Lijnbaanweg 40
2201 LG Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen in Noordwijk
Lijnbaanweg 40

Wonen

Nog even, en dan is het weekend! De laatste werkuurtjes van de week zijn ingegaan. Je kan eigenlijk niet meer wachten, want er staan een aantal leuke activiteiten op de planning. Met een paar vrienden ga je dit weekend naar het zwembad van Noordwijk. Even lekker relaxen. Ook komt je familie langs voor een etentje. Maar vanavond ga je eerst lekker uitrusten in je eigen kamer!

In het kort

Aan de Lijnbaanweg 40 in Noordwijk bevindt zich een woning waar in totaal vier volwassenen wonen. De bewoners hebben een lichte verstandelijke beperking en zijn vrijwel geheel zelfstandig. De begeleiding helpt de bewoners af en toe met vragen, of het vergroten van het sociale netwerk. Overdag gaan zij naar dagbesteding of naar werk.

Wonen aan de Lijnbaanweg in Noordwijk

De woning is zo ingedeeld dat op de begane grond twee mensen kunnen samenwonen. Op de andere twee verdiepingen is plek voor twee bewoners die op zichzelf wonen.

De begane grond heeft een woonkamer met een aparte slaapkamer. Op de eerste verdieping en op de tweede verdieping is een grote zit- en slaapkamer. 

De keuken en de badkamer op de begane grond deel je met alle bewoners. Je hebt met zijn allen ook een wasmachine. Verder beschikt de woning over een tuin. De woning en de tuin zijn niet goed toegankelijk met de rolstoel.

Lopend boodschappen doen

Dichtbij de woning is het leuke  winkelcentrum van Noordwijk-Binnen. Vanuit de woning sta je in vijf minuten lopen midden in het winkelcentrum. Hier vind je onder andere supermarkten, diverse winkeltjes en cafetaria’s en restaurants. 

Enkele meters verderop van de woning zit een bushalte. De bussen brengen je onder andere naar Den Haag, Leiden en de mooie kust van Noordwijk. De kust is ook goed te bereiken met de fiets. 

Noordwijk heeft verder een zwembad, een museum, veel leuke beachclubs en een mooi landgoed waar je prachtige wandelingen kan maken. Er is dus genoeg te doen! 

Ben jij bijna geheel zelfstandig?

De woning is bedoeld voor volwassenen met een lichte verstandelijke beperking die vrijwel geheel zelfstandig functioneren.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op