Adres en contact
Kwikstaart 64
3752 MT Bunschoten-Spakenburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Zelfstandig begeleid wonen in Bunschoten-Spakenburg
Kwikstaart 64

Wonen

“Rozen! Vijf euro! Een mooi bosje rozen, vijf euro!” roept de bloemist. Hij is zijn stembanden flink aan het opwarmen. Hm, zou je ze kopen? Je hebt pas een heel leuk meisje ontmoet, jullie hebben zelfs vanavond een date gepland! Oké, waarom ook niet. Dan loop je nog even langs de groenteboer voor groenten voor vanavond. “Heb je een vriendinnetje, jongen?” vraagt hij, wijzend naar de rozen. “Bijna! Ik heb een date vanavond!” antwoord je, met een blos op je wangen. Met een zak sperziebonen en de rozen fiets je weer naar huis. Anna vindt de rozen vast prachtig! Met gloeiende wangen drink je een kopje thee in de grote tuin. Wat woon je hier toch op een fijne en rustige plek.

In het kort

Bij Kwikstaart 64 woon je alleen, maar komt de begeleiding een paar uur per week bij je langs. Bijvoorbeeld ’s middags na het werk of ’s avonds. De woning valt wel onder 24-uurs begeleiding, maar er is dus geen 24 uur fysieke begeleiding aanwezig. In de nacht en tijdens de uren dat er geen fysieke begeleiding is, kun je altijd terecht bij de centrumvoorziening Plevier 81-87.

De woning

Je hebt op de Kwikstaart 64 een eigen appartement met een slaapkamer, een woonkamer, keuken en een tuin. Lekker ruim. Dat wordt buiten eten en drinken dus in de zomer!

Omgeving

De woning ligt midden in een woonwijk van Bunschoten-Spakenburg, aan een rustige straat met weinig verkeer. De supermarkt is tien minuten lopen. In vijf minuten fietsen ben je in het levendige centrum van Bunschoten-Spakenburg. Misschien is het tijd voor wat boodschappen op de markt, of ga je een dagje naar een museum.

Voor wie

Deze woning is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking met gedragsproblematiek. Je kunt wel met onverwachte dingen omgaan en je kunt voor jezelf zorgen.

Adres

Kwikstaart 64
3752 MT
Bunschoten

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op