Adres en contact
Kwikstaart 60
3752 MT Bunschoten-Spakenburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Zelfstandig begeleid wonen in Bunschoten-Spakenburg
Kwikstaart 60

Wonen

De wind blaast door je haren, je kijkt uit over het water en je hebt zand tussen je tenen. De zon brandt op je gezicht. Wat een heerlijke dag voor het Kleine zeetje! Je kan hier zo van genieten, want als je buiten bent vergeet je alle moeilijke dingen. Wat zal je nu eens gaan doen? Een gracht graven voor je zandkasteel, dat wordt het! Fanatiek ga je aan de slag, het zand ligt algauw in hopen om je heen. De man die naast je ligt geeft je een compliment voor je mooie zandkasteel. De zon zakt, het begint al wat later te worden. Dan word je toch wel een beetje moe, dus het is tijd om naar huis te gaan. Je loopt terug naar je fiets. Terwijl je naar huis fietst, denk je: 'Wat woon ik hier toch op een fijne en rustige plek!'

In het kort

Bij Kwikstaart 60 woon je alleen, maar komt de begeleiding een paar uur per week bij je langs. Bijvoorbeeld ’s middags na het werk of ’s avonds. De woning valt wel onder 24-uurs begeleiding, maar er is dus geen 24 uur fysieke begeleiding aanwezig. In de nacht en tijdens de uren dat er geen fysieke begeleiding is, kun je altijd terecht bij de centrumvoorziening Plevier 81-87.

De woning

Je hebt op de Kwikstaart 60 een eigen appartement met een slaapkamer, een woonkamer, keuken en een tuin. Lekker ruim. Dat wordt buiten eten en drinken dus in de zomer! 

Omgeving

De woning ligt midden in een woonwijk van Bunschoten, aan een rustige straat met weinig verkeer. De supermarkt is tien minuten lopen. In vijf minuten fietsen ben je in het levendige centrum van Bunschoten-Spakenburg. Misschien is het tijd voor wat boodschappen op de markt, of ga je een dagje naar een museum?

Voor wie

Kwikstaart 60 is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking met gedragsproblematiek. Je kunt wel met onverwachte dingen omgaan en je kunt voor jezelf zorgen

Adres

Kwikstaart 60
3752 MT
Bunschoten

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op