Adres en contact
Kwikstaart 56
3752 MT Bunschoten-Spakenburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Zelfstandig begeleid wonen in Bunschoten-Spakenburg
Kwikstaart 56

Wonen

Spannend! Vanmiddag ga je op bezoek bij de bewoonster van Kwikstaart 64. De begeleider vertelde gisteren dat daar een heel aardig meisje woont. Misschien wil ze wel vriendinnen worden! Stiekem vind je het wel een beetje eng, maar je gaat het gewoon doen. Je belt aan en een vrolijk gezicht begroet je. “Hoi, ik ben Miranda!” ze steekt haar hand uit. Je pakt hem aan en zegt hoi terug. Gelukkig is ze inderdaad heel aardig; je zenuwen trekken langzaam weg. Jullie drinken samen in de tuin lekker een kopje koffie met een plak cake. Zo kunnen jullie elkaar wat beter leren kennen. Wat wonen jullie hier toch op een fijne en rustige plek!

In het kort

Bij Kwikstaart 56 woon je alleen, maar komt de begeleiding een paar uur per week bij je langs. Bijvoorbeeld ’s middags na het werk of ’s avonds. De woning valt wel onder 24-uurs begeleiding, maar er is dus geen 24 uur fysieke begeleiding aanwezig. In de nacht en tijdens de uren dat er geen fysieke begeleiding is, kun je altijd terecht bij de centrumvoorziening Plevier 81-87.

De woning

Je hebt op de Kwikstaart 56 een eigen appartement met een slaapkamer, een woonkamer, keuken en een tuin. Lekker ruim. Dat wordt buiten eten en drinken dus in de zomer!

Omgeving

De woning ligt midden in een woonwijk van Bunschoten-Spakenburg, aan een rustige straat met weinig verkeer. De supermarkt is tien minuten lopen. In vijf minuten fietsen ben je in het levendige centrum van Bunschoten-Spakenburg. Misschien is het tijd voor wat boodschappen op de markt, of ga je een dagje naar een museum.

Voor wie

Kwikstaart 56 is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking met gedragsproblematiek. Je kunt wel met onverwachte dingen omgaan en je kunt voor jezelf zorgen.

Adres

Kwikstaart 5637
52 MT
Bunschoten

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op