Adres en contact
Kwartel 2
9781 XK Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagactiviteitencentrum in Bedum
Kwartel 2

Werk of dagbesteding

In het kort

Het dagactiviteitencentrum op Kwartel 2 is een ontspannen omgeving waar je terecht kunt voor verschillende activiteiten. Je kunt er bijvoorbeeld schilderen, snoezelen of sporten. Er komen bij ons senioren en mensen met een ernstige meervoudige beperking. De begeleiding werkt met het ondersteuningsprogramma Perspectief

Het activiteitencentrum

Het activiteitencentrum bestaat uit een aantal grotere en kleinere lokalen. Alle groepen hebben een tuin, zodat je naar buiten kunt om lekker in het zonnetje te zitten. In het hele gebouw is rekening gehouden met rolstoelgebruikers. 

Je kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, handwerken, snoezelen, sport en beweging. Het belangrijkste doel van deze activiteiten is dat ze de belevingswereld en vaardigheden van de deelnemers vergroten.

Voor wie?

Deze dagbesteding is geschikt voor senioren en mensen met een ernstige meervoudige beperking. De groepsgrootte varieert van vier tot tien mensen. Als je zin hebt in een prettige activiteit in een rustige omgeving, ben je altijd welkom.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt het activiteitencentrum in Bedum. Vlakbij zijn verschillende andere woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo te vinden. Op loopafstand bevinden zich het zwembad en de sportzaal. Ook voor een kop koffie in het ontmoetingscentrum hoef je niet ver te lopen!

Bedum ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van Groningen en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op