Adres en contact
Kriekveld 1-1a-b-3-3a-b-c-d-e-f
6651 TM Druten
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen in Druten
Kriekveld 1a-b en 3a-b-c-d-e-f

Wonen

Heb je altijd al op jezelf willen wonen in een mooie groene omgeving in Druten? Waar je de rivier de Waal al op afstand kunt horen en je mooi kunt wandelen? Dan is dit appartementencomplex iets voor jou. Elke ochtend word je wakker in je eigen appartement. Als je zin hebt in gezelligheid, ga je naar de gezamenlijke woonkamer waar je huisgenoten zijn. Binnen 10 minuten lopen ben je in het centrum van Druten. Je kunt dus makkelijk lopend boodschappen doen. 

In het kort

Kriekveld 1a-b en 3a-f zijn appartementen waar mensen met een lichte verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek begeleid wonen. In deze appartementen staan het zelfstandig wonen en deelnemen aan de maatschappij voorop. Er is 24-uurs begeleiding. De bewoners kunnen zelf de begeleiding inschakelen als zij die nodig hebben. De begeleiding stimuleert de zelfredzaamheid en eigen regie van de bewoners volgens de methode Competentiegericht Werken. Daarbij ligt  de focus op de sterke kanten van de bewoners. Hulp is beschikbaar als het nodig is.

Het gebouw

In het gebouw zijn 7 appartementen: 3 op de begane grond en 4 op de bovenverdieping. Ieder appartement heeft een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer. Ook is er een gemeenschappelijke woonkamer met een keuken. De bewoners delen de tuin achter het gebouw.

Met de trap kun je naar de verdieping. Er is geen traplift of lift, daardoor is het gebouw beperkt toegankelijk voor mensen in een rolstoel.
Het gebouw heeft een uitluister-unit en  er zijn deurmeldcontacten bij de buitendeur en bij de appartementen. 

Omgeving

De appartementen staan in een woonwijk in Druten op locatie Boldershof. In deze wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim en heeft een groene omgeving. De appartementen liggen dicht bij de rivier De Waal met uiterwaarden. In het centrum van Druten zijn voorzieningen zoals winkels, supermarkten en leuke cafetaria’s. Ook heeft Druten een kinderboerderij, een gymzaal en een zwembad. Vind je het leuk om mee te doen met activiteiten? Dat kan bij de evenementenhal op loopafstand van je appartement.

Vanuit het centrum rijden bussen naar het busstation van Druten en Nijmegen Centraal. Het centrum ligt op 10 minuten loopafstand van je appartement.

Voor wie?

Kriekveld 1a-b en 3a-f is geschikt voor (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek die graag op zichzelf willen wonen. Je bent in staat zelfstandig hulp in te schakelen en functioneert sociaal beperkt zelfstandig. We begeleiden je volgens de methode Compentiegericht Werken.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op