Adres en contact
Kramsvogel 5
3752 MN Bunschoten-Spakenburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Zelfstandig begeleid wonen in Bunschoten-Spakenburg
Kramsvogel 5

Wonen

Het is zaterdag. Al struinend kijk je om je heen. Rechts van je allerlei winkels en gezellige cafeetjes en links de marktkraampjes. Vanuit je ooghoek zie je een oudere dame met de traditionele Spakenburgse klederdracht aan. Bijzonder, dat zie je niet zo vaak meer tegenwoordig! Je loopt verder en de geur van verse en gebakken vis komt je al tegemoet. Even later zet je je tanden in een lekkere portie kibbeling met saus. Heerlijk, hiervoor was je gekomen! Je loopt nog even langs de groenteboer voor groenten voor vanavond. Daarna nog even naar de supermarkt en dan ben je zo weer thuis.

In het kort

Kramsvogel 5 valt onder 24-uurs begeleiding, maar er is geen 24 uur fysieke begeleiding aanwezig. Een paar uur per week komt de begeleiding ’s middags na het werk of ’s avonds bij je langs. In de nacht en tijdens de uren dat er geen fysieke begeleiding aanwezig is, kun je altijd terecht bij de centrumvoorziening Plevier 81-87.

De woning

Je hebt op de Kramsvogel 5 een eigen appartement met een slaapkamer, een woonkamer, keuken en een tuin. Lekker buiten eten en drinken dus in de zomer!

Omgeving

De woning ligt midden in een woonwijk van Bunschoten-Spakenburg, aan een rustige straat met weinig verkeer. De supermarkt is tien minuten lopen. In vijf minuten fietsen ben je in het levendige centrum van Bunschoten-Spakenburg. Misschien is het tijd voor wat boodschappen op de markt, of ga je een dagje naar een museum.

Voor wie

Deze woning is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking met gedragsproblematiek. Je kunt wel met onverwachte dingen omgaan en je kunt voor jezelf zorgen.

Adres

Kramsvogel 5 
3752 MN
Bunschoten

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op