Adres en contact
Kortsteel 5
3892 BP Zeewolde
Contact opnemen Direct aanmelden

Naschoolse Dagbehandeling Zeewolde
Kortsteel 5

Behandelen Hulp thuis (ambulant)

Vandaag ga je weer naar de naschoolse dagbehandeling waar je veel leert over jezelf. Er is van alles te doen. Je kunt creatief aan de slag of samen met je vrienden buiten spelen. Je ontwikkelt nieuwe vaardigheden en kunt deze meteen thuis laten zien!

In het kort

Aan de Kortsteel 5 in Zeewolde zit de Naschoolse Dagbehandeling. Hier kunnen kinderen terecht die extra hulp nodig hebben. Ze komen direct uit school en zijn tot ongeveer kwart over 5 bij ons. Samen met de ouders/verzorgers wordt er een behandelplan opgezet. De kinderen werken aan persoonlijke doelen op een spelende wijze.

Naast de Naschoolse Dagbehandeling wordt er ook Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling geboden. De persoonlijk begeleider helpt de ouders bij problemen in de opvoeding.

Gebouw

De Naschoolse Dagbehandeling is gevestigd in SBO ‘de Springplank’ en heeft twee lokalen. De lokalen zijn omgetoverd tot woonkamers en hebben een huiselijke sfeer. Ook wordt er gebruik gemaakt van de kleine gymzaal. Ook de twee speelpleinen bij de school worden gebruikt door ons. De speelpleinen beschikken over een zandbak en over buitenspeelgoed. 

Omgeving

De school waarin de dagbehandeling wordt geboden, is gevestigd in een woonwijk in Zeewolde. De woonwijk ligt naast het strand van Zeewolde. 

Voor wie?

De Naschoolse Dagbehandeling is voor kinderen die op de basisschool zitten. Sommige kinderen zitten in de eerste klas van het voortgezet onderwijs. De kinderen hebben een lichte verstandelijke beperking of een (laag) gemiddelde intelligentie met een sociaal emotionele achterstand. Autisme, ADHD of angstproblematiek komt veel voor bij de kinderen. Ook wordt er hulp geboden binnen het gezin.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op