Adres en contact
Korte Voorhouterweg 4
2231 JJ Rijnsburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen voor kinderen in Rijnsburg
Korte Voorhouterweg 4

Wonen

Vanavond is er een game-avond op de woning. Jullie gaan met zijn allen Mario Kart spelen. Je gaat vol in de aanval: gooien met die bananen! Jij bent de grote winnaar. De begeleiding beloont je met een sticker. Nu is het tijd om naar bed te gaan, maar eerst nog even tanden poetsen. Dat doe je samen met je huisgenootje voor de spiegel. Dat het op een groepswoning zo gezellig kon zijn, had je nooit verwacht!

In het kort

De woning op de Korte Voorhouterweg is een groepswoning voor kinderen met een verstandelijke beperking. De begeleiding zorgt ervoor dat de woning voor alle kinderen als een tweede thuis voelt. Belangrijk daarbij is dat we respectvol met elkaar omgaan. We zorgen voor structuur en voor een balans tussen ontspanning en activiteit. Omdat ieder kind anders is, houden we zoveel mogelijk rekening met zijn of haar persoonlijke wensen.

In en om het huis

Deze ruime woning aan de Korte Voorhouterweg is vroeger van een dominee geweest en heeft daardoor een statige uitstraling. Natuurlijk is het huis aangepast, zodat kinderen met een lichamelijke beperking, hier ook kunnen logeren. Zo zijn er op de benedenverdieping slaapkamers met een tilliftsysteem. De badkamer heeft een tillift en een badbrancard.

Lekker buitenspelen 

Je hebt bij ons voldoende ruimte om naar buiten te gaan, want we hebben een grote tuin met een schommel en een heerlijke loungebank. Voor skelteren is ook genoeg plek.

Omgeving

Rijnsburg is een gezellig dorp in de gemeente Katwijk. De Korte Voorhouterweg ligt even buiten het centrum. Een winkelcentrum, speeltuin en snackbar zijn vlakbij. Op loopafstand vind je een bushalte. Omdat de woning aan een drukke weg met veel verkeer ligt, laten we kinderen niet zonder toestemming van de ouders alleen op pad gaan.

Even uitwaaien

Wil je lekker een dagje uit met de begeleiding, dan kun je naar het strand van Katwijk. Dankzij goed openbaar vervoer sta je binnen een half uur aan zee. 

Bij ons komen wonen?

Op deze woning wonen kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Verder hebben zij bijkomende problemen als het syndroom van Down, autisme, ADHD en epilepsie. De leeftijd ligt tussen de 6 en 18 jaar.

Wil jij graag deel uitmaken van deze drukke, maar gezellige bende, been dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op