Adres en contact
Kluut 20
3752 PP Bunschoten-Spakenburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Zelfstandig begeleid wonen in Bunschoten-Spakenburg
Kluut 20

Wonen

De wind blaast door je haren, de akkers gaan aan je voorbij. Naast je stroomt de rivier de Eem. Echt genieten, zo’n fietstocht buiten. Trap voor trap kom je weer dichterbij het dorp, je bent al bijna in het centrum. Even een lekker broodje haring halen en dan weer naar huis.Ben jij een echte natuurliefhebber? Wil jij wonen in een weidse omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen? Lees dan gauw verder of deze woning wat voor jou is!

In het kort

Kluut 20 valt onder 24-uurs begeleiding, maar er is geen 24 uur fysieke begeleiding aanwezig. Een paar uur per week komt de begeleiding ’s middags na het werk of ’s avonds bij je langs. In de nacht en tijdens de uren dat er geen fysieke begeleiding aanwezig is, kun je altijd terecht bij de centrumvoorziening Plevier 81-87.

De woning

Je hebt op de Kluut 20 een eigen appartement met een slaapkamer, een woonkamer, keuken en een tuin. Lekker buiten eten en drinken dus in de zomer!

Omgeving

De woning ligt midden in een woonwijk van Bunschoten-Spakenburg, aan een rustige straat met weinig verkeer. De supermarkt is tien minuten lopen. In vijf minuten fietsen ben je in het levendige centrum van Bunschoten-Spakenburg. Misschien is het tijd voor wat boodschappen op de markt, of ga je een dagje naar een museum.

Voor wie

Kwikstaart 56 is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking met gedragsproblematiek. Je kunt wel met onverwachte dingen omgaan en je kunt voor jezelf zorgen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op