Adres en contact
Kersenhout 19
1787 RD Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Julianadorp
Kersenhout 19

Wonen

Even lekker uitwaaien op het strand. Daar was je wel aan toe! Samen met je huisgenoten en begeleiders maken jullie een mooie wandeling. Er staat een fris windje. Gelukkig schijnt de zon en ben je warm aangekleed. Eenmaal thuis is het tijd voor een lekkere kop chocolademelk. Met een toef slagroom uiteraard!

In het kort

Kersenhout 19 is een woning voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding zorgt voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook staan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners centraal. Er wordt onder andere gewerkt met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag krijgen de bewoners dagbesteding aan huis. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Verder heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en een eigen badkamer. In de woning zijn een televisie, computer en internetaansluiting aanwezig.  

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met vele andere woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn voorzieningen als een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij.

Noorderhaven is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte is vlak achter het park. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woning is voor mensen met een ernstige meervoudige beperking.

Bekijk de Kersenhout 19

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op