Adres en contact
Kersenhout 11 a t/m h en 13 a t/m h
1787 RD Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Julianadorp
Kersenhout 11 a t/m h en 13 a t/m h

Wonen

Het is altijd gezellig op dagbesteding. Vandaag heb je naar mooie muziek geluisterd en leuke kaarten gemaakt. Na de dagbesteding is het fijn om even te rusten op je eigen kamer. Weer uitgerust ga je naar de gezamenlijke woonkamer voor een heerlijk kopje koffie. Met iets lekkers erbij uiteraard.

In het kort

Kersenhout 11-13 is een woning voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. We zorgen voor structuur, veiligheid en sfeer. Ook besteden we veel aandacht aan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis of op een andere locatie. Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Verder heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en eigen badkamer. In de woning zijn een internetaansluiting, een televisie en computer. 

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie met veel andere woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn ook een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

Buiten het woonzorgpark zijn meer dagbestedingslocaties van 's Heeren Loo. Eén daarvan is cadeauwinkel De Boterbloem, een textielwerkplaats en winkel. 

Er is goed openbaar vervoer. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woning is bestemd voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Foto's Kersenhout 11 en 13

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op