Adres en contact
Kastanjehout 35
1787 RH Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Julianadorp
Kastanjehout 35

Wonen

Je begint de dag rustig met een ontbijtje in de gezamenlijke woonkamer. Je schuift net op tijd aan, de croissantjes zijn vers uit de oven en nog lekker warm. Het is mooi weer buiten, dus na het ontbijt maken jullie een lekkere wandeling over het woonzorgpark. Je huisgenoten en de begeleiders staan al klaar.

In het kort

Kastanjehout 17-18 is een woning voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding zorgt voor structuur, veiligheid en sfeer. We besteden veel aandacht aan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners. We werken met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis. Ook doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en een eigen badkamer. De woning heeft een internetaansluiting, televisie en computer. 

Omgeving

De woning staat op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar met veel woningen en dagbesteding van ’s Heeren Loo. Op het park zijn een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

De omgeving heeft goed openbaar vervoer. Vlak achter het park is een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder met zijn gezellige centrum en mooie haven.

Voor wie?

De woning is bestemd voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op