Adres en contact
J.P. Thijsselaan/V. Royenlaan 56-58/1
2341 PD/PE Oegstgeest
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Oegstgeest
J.P. Thijsselaan 56-58/A. van Royenlaan 1

Wonen

Je bent net verhuisd naar je nieuwe woning in Oegstgeest. De dozen zijn uitgepakt. Je kamer voelt al een beetje als thuis. Nu is het tijd om lekker te ontspannen in de woonkamer. Er hangt een fijne sfeer. In de keuken maakt je begeleider een kop thee klaar. Ze doet haar best voor jou en zorgt voor een knuffel en een luisterend oor wanneer dat nodig is. Natuurlijk mis je thuis af en toe, maar het is fijn om te weten dat hier altijd iemand voor je klaarstaat.

In het kort

Op J.P. Thijsselaan 56-58/A. van Royenlaan 1 in Oegstgeest wonen volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zowel individueel als groepsgericht. Overdag is er in 1 van de 3 woningen 24-uursbegeleiding. Alle bewoners kunnen daar op terugvallen.  ´s Nachts is er een nachtwacht.

De woningen

De woningen bevinden zich in een rond pand. Ze zijn met elkaar verbonden door een deur en een binnenplaats. Er zijn 3 zorgwoningen en appartementen. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer. Op de begane grond zijn 4 slaapkamers, op de eerste etage 3. Alle bewoners maken gebruik van een gemeenschappelijke badkamer, keuken en zitkamer. De woning heeft een tuin. Fijn om even een frisse neus te halen. De woningen zijn geschikt voor mensen in een rolstoel.

In de buurt

Oegstgeest grenst in het westen aan Leiden. De woning ligt in de wijk Poelgeest, vlak naast het Zuid-Hollands landschap. Poelgeest is een buurt met veel gezinnen met jonge kinderen. Vlak achter de woning is een bushalte.  Het dagcentrum Poelgeest is 500m verderop. De meeste bewoners gaan hier naar de dagbesteding. Bijvoorbeeld om heerlijk te snoezelen.

Vlakbij de natuur

Op een kwartiertje lopen ligt park de Leidse Hout, waar je lekker kunt wandelen. Daar is ook een cafetaria en een klein dierenpark.

Bij ons begeleid komen wonen?

Bij ons wonen volwassenen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Heb je behoefte aan onze intensieve zorg? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op